Kategoriler

Meydan

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’den KTO’na Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Başkan Yardımcıları Muharrem Polat, Esat Muratoğlu, İl Muhasibi İzzet Erdem, İl Sekreteri Tahsin Cebeci Körfez Ticaret Odası (KTO) ‘ nı ziyaret ederek yeni yönetim kurulu ve meclis üyelerine yeni dönemlerinde başarılar dilediler.


MHP heyetini Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Meclis Başkan Vekilleri Bilal Atak, Hamza Küpeli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Recep Öztürk, Sedat Zımba, Yönetim Kurulu Üyeleri Şener Söğüt, Mustafa Genç, Mustafa Gülçan, Erkan Çağlayan ve Meclis Üyesi Mehmet Gümüş’ten oluşan kalabalık bir Oda yönetimi karşıladı.

Ziyarette ilk olarak parti yöneticileri ve Oda yönetimi kendilerini tanıttı.

Ziyarette MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, meclis divanı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra şu açıklamalarda bulundu; “Kocaeli MHP İl Başkanlığı olarak daha önce Körfez Ticaret Odası’nın gündeme getirdiği konularda bizler de görüşlerimizi paylaştık, sizlere destek olmaya da devam edeceğiz. Ustalık dönemindesiniz. Siz seçimlerinizi tamamladınız, sıra bizde. Allah hepimizin yardımcısı olsun.”

MHP İl Başkanı konuşması devamında ayrıca, “Nasıl bir iş adamının planı programı varsa bizler de bir plan üzerinde çalışmanın ürününü bugün alıyoruz. Bizler için zaman çok önemli. Körfez için en uygun adayı da en kısa sürede açıklayacağız.” açıklamasında bulundu.

Ziyaretleri için MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve Parti Yöneticilerine teşekkür eden Mustafa Efe, “Diğer Odalarda olduğu gibi bizler de seçimimizi tamamladık. 3.Dönemimiz olmasına rağmen üyelerimiz yaptığımız hizmetlerimizden memnun ki bizlere yine bu hörevi laik gördüler. Üyelerimiz için güzel şeyler yapmayı çok istiyoruz. Oda olarak bizim kesin bir yaptırımımız olmadığı için yaşanan sorunları, sıkıntıları yetkili mercilere iletmek için elimizden geleni her zaman yaptık, yapacağız da.” açıklamasında bulundu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor