Kategoriler

Meydan

Baturman : Agresif bir takım olacağız

Körfez FK teknik direktörü Bülent Baturman, yeni sezonda çok koşan, sahada mücadele eden agresif bir takım olacaklarını söyledi. Kamp programını açıklayan Baturman, 15 Temmuz’da sahaya ineceklerini söyledi.

KÖRFEZ Futbol Kulübü’nün yeni teknik patronu Bülent Baturman ve teknik heyeti, Burunga Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında yeni sezon öncesi önemli mesajlar verdi. Yeni sezonda çok koşan, saha içerisinde basmadık yer bırakmayan ve agresif bir takım olacaklarının altını çizen Baturman, kamp programını da açıkladı. 15 Temmuz’da sahaya inecek olan takım, Isparta ve Bolu’da kamp yapacak.
 
START 15 TEMMUZ’DA
Kırmızı Beyazlılar, 15-21 Temmuz tarihleri arasında Burunga Tesisleri’nde çalışmalara başlayacak. Çalışmaların ilk iki gününde futbolcular, sağlık kontrolünden geçecek. Daha sonra 6 günlük çalışma programında futbolculara 4-5 test uygulaması yapılacak. Test sonrası futbolculara bir günlük izin verilecek ve 24 Temmuz’da yeniden Burunga Tesisleri’nde toplanarak ikinci kampın yapılacağı Isparta’nın Davraz bölgesine gidilecek. 
 
SON KAMP BOLU’DA
7 Ağustos’a kadar Isparta’da kalacak olan takım, burada 3 veya 4 hazırlık maçı yapacak. Isparta kampı sonrası futbolculara bayram izini verilecek ve bayramın 3.günü yeniden Burunga Tesisleri’nde çalışmalara başlayacak. Burada 2 hazırlık maçı yapacak olan takım, 16-27 Ağustos tarihleri arasında Bolu Termal Otel’de kampa girecek. Bolu’da taktiksel ağırlıklı antrenman yapacak olan takım, Bolu kampı süresince 4 hazırlık maçı yapacak ve kampı noktalayacak. 


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu