Kategoriler

Meydan

YUVACIK ADA GÖL’DE İFTAR

Kocaeli’yi dantel gibi işledik

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programında personelle bir araya geldi. Çalışanlarla birlikte oruç açan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir olarak dev bir hizmet ailesiyiz. Kocaeli’ni hizmetlerimizle dantel gibi işledik’’ dedi.

 

YUVACIK ADA GÖL’DE İFTAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan ile görev yapan personel, aileleriyle birlikte Yuvacık Barajı altında yer alan Ada Göl’de düzenlenen iftarda bir araya geldi. İftara Başkan Karaosmanoğlu da eşi Behiye Hanım ile birlikte katıldı. İftar öncesinde masaları tek tek dolaşan, personel ve aileleriyle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’nın kendi imkanlarıyla oluşturduğu Ada Göl’de iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

BÜYÜK HİZMET AİLESİYİZ

İftara katılan Büyükşehir çalışanlarına seslenen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Biz büyük bir hizmet ailesiyiz. Sadece park bahçelerde çalışan ekibimiz bin kişiye yakın. Büyük ve güçlü bir kadroyuz. Geride kalan 9 yılda Kocaeli’nin her köşesini hizmetlerimizle dantel gibi işledik. Kentin her köşesini aynı iftar yaptığımız bu mekan gibi tertemiz, pırıl pırıl hale getirdik’’ ifadesini kullandı.

 

ÇALIŞINCA OLUYOR

Şehrin gri renginin yerinde şimdi mavi ile yeşilin kucaklaştığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Hepimizin içini açan, sağlıklı, güzel ortamlar oluşturduk. Çalışınca oluyor dedik ve çalışınca olduğunu, medeniyet yarışında ne kadar güzel işler yaptığımızı gösterdik. İftarımızı yaptığımız bu yer eskiden mezbelelik haldeydi. Şimdi kendi ekibimizin çalışmalarıyla pırıl pırıl bir yer oldu. Kocaeli’ni hep birlikte, çalışanlarımızla, halkımızla örnek bir hale getirdik. Bu büyük aile Kocaeli’ne çok güzel hizmetler yaptı. Ben çalışan tüm arkadaşlarımı seviyorum ve değer veriyorum’’ şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu, oruçların açılmasının ardından aynı yerde iftar yapan Rizeliler Derneği’nin programına da konuk oldu.

 


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu