Kategoriler

Meydan

Karabalık : “Dört yılda çok yol aldık”

Kartepe İlçesi’nin her noktasına hizmet götürmek için çalışmaların sürdüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Dört yılsonunda geriye baktığımızda çok yol kat ettiğimizi gururla söyleyebiliriz. Kartepe Belediyesi olarak belediyemizce sağlanan hizmetler arasında yer alan yol iyileştirme çalışmaları da aralıksız sürmektedir” dedi.

 

Kartepe Belediyesi, ilçenin bağlantı yollarından Sarımeşe Bakırlı Mahallesi ile Köseköy Fatih Mahallesi arasında ulaşımı sağlayan Nazım Demirci Caddesi üzerinde asfaltlama çalışmasını kendi ekip ve ekipmanları ile gerçekleştirmekte. Ramazan ayında yoğun şekilde süren asfalt serim çalışmalarını bayram ardından tekrar hızlandıran Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri cadde cadde sokak sokak belirlenen program dahilinde tüm yolları bakımdan geçirmekte.

 

Kartepe ilçesinde 100 bine yaklaşan nüfusun istek ve beklentilerine karşılık vermek adına 269 kilometre karelik geniş ve dağınık coğrafyada hizmet ürettiklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren arazi çalışmalarına önem verdik. Sahada yaptığımız arazi çalışmalarında tespit ettiğimiz sorunların çözümü konusunda halkımızın istek ve taleplerini de gözetecek çalışmalar içinde bulunduk. Dört yılsonunda geriye baktığımızda çok yol kat ettiğimizi gururla söyleyebiliriz. Kartepe Belediyesi olarak belediyemizce sağlanan hizmetler arasında yer alan yol iyileştirme çalışmaları da bunlardan biridir. Ekiplerimiz ramazan bayramı ardından belirlenen program dahilinde alt yapı sorunu olmayan güzergahlardaki yol iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürmektedir” dedi.

    
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZLİ GENÇ ESNAF HÜSEYİN KARASAKAL VEFAT ETTİ
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI