Kategoriler

Meydan

ÖZTÜRK; DANSÖZ CİNAYETİ DİYENİN KENDİSİ DANSÖZDÜR

Kocaeli’nin tanınmış iş adamlarından Marmara Akaryakıt’ın yönetim kurulu başkanı Metin Öztürk iş Ortağı ve aynı zamanda akrabası olan Nihat Dorma hakkında yerel basında yer alan “Dansöz Cinayeti” başlıklı haberlere ateş püskürdü.

Kocaeli’nin sayılı firmalarından Marmara Akaryakıt’ın yönetim kurulu başkanı Metin Öztürk kısa bir zaman önce cezaevinden çıkan iş ortağı ve aynı zamanda akrabası Nihat Dorma hakkında basında çıkan haberleri yalanladı.

“DANSÖZ DEĞİL YEMEK İHALESİ”

Metin Öztürk insanları karalamaya yönelik yapılan haberleri kınadıklarını vurgulayarak; Kocaeli’nde uzun zamandır ticaret yapıyoruz. Ailemizi kalabalık ve onurlu bir ailedir. Ancak üzerimize oynanan bu oyunlar bizi derinden üzmektedir. Ailemizden kimse dansöz için cinayet işlemez, böyle bir olaya karışamaz. Körfez’de herkes tarafından sevilen iş ortağım ve aynı zamanda akrabam Nihat Dorma 2005 yılında dansöz cinayetinden değil, yemek ihalesi aldığı için, ihaleye katılan diğer firmalar tarafından sıkıştırılmaya başlanmıştı. Neticesinde ise çıkan olaylar sonucu bir cinayet işlenmiş ve bedeli de ödenmiştir. 8 yıl boyunca cezaevinde yatan iş ortağım yeni tahliye olmuştur.

“ÜZERİMİZE OYNUYORLAR”

Corner Bar’da %50 ortaklığı bulunan Nihat Dorma polisler tarafından geçtiğimiz gün ortada hiçbirşey yokken gözlatına alınmıştır. Daha sonra serbest bırakılan Nihat’ı tekrar çağırdılar. Bu olayın arkasından basında hiç alakası olmayan “Dansöz Cinayeti” isimli haberler çıkmaya başladı. İnsanlar hakkında bilip bilmeden bu şekilde karalayıcı haber yapma hakkını bunlara kim verdi ? Biz şerefimizle para kazanıyoruz. Üstümüze oynanan bu oyunları Türkiye Cumhuriyeti Adaleti görecektir. Sonuna kadar adalete güveniyoruz.Nihat Dorma’ya kim dansöz için cinayet işledi diyorsa, kendisi en büyük dansözdür”dedi.//Ahmet YARAR


Nihat Dorma

Yorumlar

Metin ÖZTÜRK 11 Yıl Önce

teşekkürler hizli ve doğru haber i̇çi̇n

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Yarar, Erdemiş’i de Kutladı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Engelli Ailelerine Konuk Oldu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Müzik Dolu Bir Akşam
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Engellilerin Yüzünü Güldürdüler
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Bahar Şenliğinde Engeller Aşıldı
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Söğüt’e Genel Merkez Ziyareti
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Hürriyet: "Umudun ve Mücadelenin Işığında Nice 19 Mayıslara! "
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Ve KTO’dan, Üniversiteliler İçin ‘Kariyer Günleri’ Başlıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer: “19 Mayıs Tam Bağımsız Devlet Kurma Kararının İlk Adımıdır”