Kategoriler

Meydan

EFE'NİN YÖNETİMİ İLK İSTİFASINI MI VERİYOR ?

Körfez Ticaret Odası heyecan ve gerginliğin hakim olduğu seçimleri ardında bırakmış, KTO Başkanı Mustafa Efe yönetiminde değişiklikler yapmış ve eleştiri oklarının hedefi olmuştu. İddialara göre ilk sallantı ise Efe’ye yakın olarak bilinen Kırcı Ticaret sahibi Ahmet Kırcı hakkındaki istifa dilekçesi oldu.

Seçimler sırasında bir açıklama yapan KTO Başkanı Mustafa Efe, birçok komitede iki liste olmasına rağmen ekip olarak rahat bir seçime girdiklerini ve yönetiminden emin olduğunu vurgulamıştı. Ancak geride kalan seçimlerin ardından üyeler tarafından yönetimi eleştirilen Efe, bu eleştirilere sessiz kalmayı tercih etti.

Seçimlerin üzerinden daha çok az bir süre geçmesine rağmen Kırcı Ticaret sahibi Ahmet Kırcı’nın KTO Başkanı Mustafa Efe’ye seçimden kısa bir zaman sonra istifa dilekçesini verdiği ancak, Efe’nin bu dilekçeyi kabul etmediğini aldığımız duyumlar arasında.

İddiaya göre geçtiğimiz günlerde  Ahmet Kırcı istifa dilekçesini tekrar sunmuş. Diğer yönetim üyeleri ise Efe’nin sık sık Ahmet Kırcı’yı sert bir şekilde uyarmasından dolayı bu sıkıntının kaynaklandığını düşünüyor.

Yönetiminde kısa sürede boşluklar oluşmaya başlayan Efe, sessizliğini koruyacak mı ? Önümüzdeki günler neler gösterecek hep birlikte göreceğiz?

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu