Kategoriler

Meydan

CENGİZ TOPEL’DEN UÇUŞLAR BAŞLIYOR

5 aylık bir aradan sonra yeniden uçuşların başlayacağı Cengiz Topel Havaalanı’nda tüm hazırlıklar tamamlandı. Yarın 10.25’te Ankara’ya uçuş yapılacak.

GEÇTİĞİMİZ yıl Trabzon’a yapılan uçuşla hizmete giren fakat ilgi azlığı nedeniyle kısa sürede uçuşların durduğu Cengiz Topel Havaalanı yeniden hizmete giriyor. AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek’in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la konuşması ve Erdoğan’ın da Türk Hava Kurumu yetkililerine talimat vermesiyle başlayan süreç, bugün başlayacak uçuşlarla yeni bir boyut kazanacak. 
 
10.25’TE BAŞLAYACAK 
AnadoluJet firması bugünden itibaren Ankara-Kocaeli arasında karşılıklı sefer düzenleyecek. Yurdun diğer bölgelerine gitmek isteyenler için ise Ankara aktarmalı seyahat olanağı sağlanacak. Kocaeli-Ankara aktarmasız tek yön uçuşları 59TL’den, Kocaeli’nden Ankara aktarmalı tüm Türkiye ise 99TL’den satışa sunuldu. Bugün sefer ise saat 10.25’te başlayacak ve günde 1 sefer olacak. 
 
YOLCULAR BEKLENİYOR
Uçuşlar 275 kişilik TK 7175 sayılı Boing B 737-700 modeli uçuşla gerçekleştirilecek. Kocaeli ile Ankara arası 55 dakika sürecek. Aktarma yapacaklar ise yaklaşık 1 saat diğer uçağı bekleyecek. Yetkililer, Cengiz Topel Havaalanı’nda hiçbir eksik olmadığı ifade ederek “Biz uçuşlar için daima hazırız. Cengiz Topel önceki haline koruyor. Uçaklar ve yolcularımızı bekliyoruz” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu