Kategoriler

Meydan

LEVENT YAĞIZ : İTTİFAKI RAFA KALDIRDIK

CANBAZ, ORTADA KALDI.....

KOCAELİMEYDAN YALAN YAZMAZ!!!!!



Körfez'de bir süre önce C.H.P. ile Demokrat Parti İlçe Teşkilatı ittifak kararı almışlardı. İttifaka C.H.P. lilerin ileri gelenleri ve D.P. Tabanından itirazlar olduğunu ve bu ittifakın tutmayacağını daha önce yazmıştık. Haberlerimizin ardından C.H.P. ile ittifaka sıcak bakan Fevzi Canbaz bu haberimizi yalanlamış, basını yalancılık ve tarafgirlikle suçlamıştı. 

D.P. İl Başkanı Levent Yagız bugün yaptığı açıklamada birleşme olayını rafa kaldırdık, öyle bir birleşme söz konusu değil. Her yerde aday çıkaracağız dedi. Yağız sözlerine şöyle devam etti. Yağız''


 Demokrat Parti Türkiye’nin en geniş tabanına sahip siyasi partidir. Partimiz eskileri ve yenileri kaynaşmış, birlikte yola çıkmış ve yeni heyecanlara yelken açmıştır. Demokrat Parti bazılarının söylediği gibi ölmemiş, toprağını nadasa bırakmıştır. Şimdi nadasa bırakılan toprağı işleme günüdür” dedi.

 MEYDANLAR BİZİ ÖZLEDİ
Yağız'' yüreği millet sevdasıyla atan herkese kapılarının açık olduğunu belirterek, “Küskünlükler, kırgınlıklar dünde kalmıştır. Kol kırılır, yen içinde kalır. İşin özü millettir. Millet menfaati için küskünlük, kırgınlık olmaz. Bir süre sessiz kaldık ama biz susunca diğerleri kendi seslerinin çıktığını zannettiler. Bu millet eninde sonunda özüne, özlenen partisine dönecektir. Kıratın şahlanma zamanı gelmiştir. Bayramlarınızı yavaş yavaş sandıklarınızdan çıkartın. Meydanlar özlemle bizi bekliyor” dedi. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
  İlimtepe 118. Sokakta Üstyapı Yenilendi