Kategoriler

Meydan

AKŞENER, KARAMÜRSELDE

Karamürsel'i ziyaret eden MHP İstanbul Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan vekili Meral Akşener vatandaşlardan belediye başkan adayı İbrahim Usta için oy istedi. Akşener'in vatandaşlarla oldukça samimi olması gözlerden kaçmadı

 Aslen İzmitli olan MHP İstanbul Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan vekili Meral Akşener, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve partilileriyle birlikte Karamürsel'e çıkarma yaptı. Meral Akşener'e Karamürsel ilçe başkanı Orhan Kılınçsoy ile Karamürsel Belediye başkan adayı İbrahim Usta'da eşlik etti. Akşener, Karamürsel'in merkez caddesinde bir süre yürürken vatandaşlarla sohbet etti. Akşener vatandaşlarla arasında oldukça samimi diyaloglar geçti.
 
Meral Akşener'in ilk durağı Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu oldu. MHP'liler burada federasyon Başkanı Ahmet Utaş,Karamürsel Dernek Başkanı Sedat Çınar, Karamürsel Gençlik kolları Süleyman Maya tarafından karşılandı.  Ziyarette konuşan Akşener, “ İktidar partisinin bu seçimlerde ihtar alacağını düşünüyorum. Milletimizin önünde 3 önemli seçim var. Demokrasiyi daha iyi hale getirmek için gelen hükümet yoksulluk ve yolsuzluk getirdi. Biz de bu nedenle başarı için gayret ediyoruz” dedi.
 
Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Utaş, ziyaret sonunda Merak Akşener'e hediye taktim etti. MHP'lilerin ilçedeki ikinci durağı Karamürsel Kaymayanlığı oldu.  Kaymakam Celil Ateşoğlu tarafından karşılanan Akşener, bir süre Ateşoğlu ile sohbet etti. Gittiği yerlerde 40 yıllık dost gibi oldukça samimi konuşan Meral Akşener, Celil Ateşoğlu'nu ileride vali olarak görmek istediklerini belirti. Ateşoğlu da Akşener'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
 
Kaymakamlık çıkışında sahilde buluna çay bahçesine giren Akşener, çay bahçesinde oturan vatandaşlarla selamlaştı. Kendisinden büyük olan vatandaşların elini öpen Meral Akşener, belediye başkan adayı İbrahim Usta için sizlerden oy istiyorum dedi. Akşener'in vatandaşlarla olan samimi konuşmaları Akşener'in bildik siyasetçilerden ne kadar farklı olduğunu ortaya koydu. 
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER