Kategoriler

Meydan

Saffet Sancaklı İzmit'i Salladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için adaylığı resmen ilan edilen ilk isim olan MHP’nin adayı, Türk futbolunun ve Kocaelispor’un efsane ismi, eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı, 30 Mart seçimlerini hedefleyen propaganda çalışmalarına İzmit’te gövde gösterisi ile başladı.

Saffet Sancaklı, önce Gebze’de  MHP'liler ile buluştı. Daha sonra kalabalık bir konvoyla İzmit’e geldi. Sancaklı ve MHP konvoyu, trafikteki yoğunluk nedeniyle İzmit Merkez Bankası önündeki buluşmaya bir saat gecekmeli gelebildiler.

İzmit’te MHP Adalı Sancaklı’yı parti teşkilatı, neredeyse eksiksik karşıladı.  MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, eski İl Başkanı  Ruhi Çavdar, eski ilçe başkanlarından Şanbaz Yıldız, MHP’nin 2009’daki Büyükşehir adayı Zekai Kahyaoğlu da  Sancaklı’yı  Merkez Bankası önünde karşılayanlar arasındaydı.

İzmit’e eşi Hülya Hanım, kızı Duygu, oğlu Mert ile birlikte gelen Sancaklı, beraberinde kalabalık bir partili topluluğu ile birlikte Yürüyüş Yolu’nda adeta gövde gösterisi yaptı. MHP kortejine Mehteran takımı da eşlik etti. Sancaklı ve beraberindekilerin Yürüyüş yolu’ndan geçişi sırasında çarşı içinden konvoya yoğun katılım dikkati çekti. Yol boyunca İzmitlilerle selamlaşan Saffet Sancaklı’ya özellikle genç Kocaelispor taraftarlarının desteği de dikkat çekiciydi.

Sancaklı, partililerle birlikte Sabancı Kültür Merkezi’ne geçti. Burada ilçelerden gelen parti teşkilat yöneticileri ile tanıştı, ardından  Kocaelispor-Belediye Van maçını izlemek için İsmetpaşa Stadına geçti.  MHP Kocaeli Büyükşehir Başkan Adayı Saffet Sancaklı,  bundan böyle  30 Mart seçimlerine kadar Kocaeli’de seçim çalışmalarını sürdürecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Yavuz Çifti, ÖNEM Projesi Kapsamında Çocuklarla Bir Araya Geldiler
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Sevindikli’de Gönüllü Eller 30 Kilo Atık Topladı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Allak, Belediye Başkanı Ömeroğlu’nu Ağırladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Sporcuları 7 Madalya Birden Getirdi
GÜNDEM
35 Kez Görüntülendi.
İşadamının Feci Ölümü Güvenlik Kamerasında
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Eski İl Başkanı Ellibeş’i Ağırladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Aşıladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak