Kategoriler

Meydan

GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMAK LAZIM

GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMAK LAZIM

 

Gazetemizi ziyaret eden AK Parti’nin Körfez aday adaylarından İsmail Baran, ilçede başkanlık noktasında bir değişimin yaşanabileceğini ve bu sebeple adaylık kararı aldıklarını söyledi

 

AK Parti’den Körfez Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan İsmail Baran, gazetemize ziyarette bulundu. Gazete merkezinde Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar ve Muhabirimiz Ahmet Yarar ile bir araya gelen Baran, adaylık gerekçelerini anlattı ve yarıştaki iddiasını dile getirdi.

 

DEĞİŞİM OLABİLİR

Uzun yıllardır siyasetle uğraştığını dile getiren başkan aday adayı Baran, “Partimizin genel merkezi ve yerel teşkilatlarımız arasında yaptığımız görüşmelerimizde yeni dönem için bir değişikliğe gidileceği yönünde bir ışık gördük. Yaptığımız görüşmeler neticesinde ise adaylık noktasında önümüzde bir engel bulunmadığını gördük. Sonrasında ise adaylık için başvurumuzu yaptık” dedi.



 

SADECE BİR DÖNEM

Körfez Belediyesi’nin geride kalan 10 yıllık sürede ilçeye önemli kazanımlar sağladığını dile getiren Baran, “Gerçekten büyük ve etkili hizmetler yapıldı. İşte bizler de bu hizmetlerin devamını sağlamak, bu konuda başrol oynamak amacıyla böyle bir medeni cesaret örneği sergiledik. İlk olarak aldığımız tepkiler çok iyi. Ekibimiz ve projelerimizle başkanlık konusunda iddialıyız. Ben öyle siyasi ihtirasları olan bir kişi değilim. Hep gençlikten yana oldum. Sadece bir dönem belediye başkanlığı yapıp, ardından sırayı gençlere bırakmak arzusundayım” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
KARISIYLA KAVGA ETTİ, BALDIZINI BIÇAKLADI: MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZLİ GENÇ ESNAF HÜSEYİN KARASAKAL VEFAT ETTİ
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha