Kategoriler

Meydan

Yaşar Sönmez'den İlk Açıklama: "Bu ekiple seçim bizim"

CHP’de Kartepe Belediye başkan adaylığı ön seçim yarışını kazanan Yaşar Sönmez, yaptığı ilk değerlendirmede, tüm aday adaylarını seçimin galibi olarak gördüğünü ifade ederek, demokrasi yarışını büyük bir olgunlukla sürdürdüklerini, tüm aday adayları ile birlikte Kartepe’ye siyaset adına seviye ve kalite getirdiklerini söyledi. Sönmez,”Yarış geride kaldı. Genel başkanımız ve genel merkezimiz, il ve ilçe örgütlerimiz de takdir ederse, aday olarak Kartepe’de iktidarı bu arkadaşlarımızın da büyük desteği sayesinde kesinlikle kazanacağız”dedi.

Kartepe’de aday adaylarının birbirlerini kötülemeden, incitmeden ve üzmeden ağabey kardeş temelinde bir yarış yürüttüklerini söyleyen Sönmez, aynı şekilde seçim çalışmalarını sürdüreceklerini, aday adayı arkadaşlarının kendisine yol göstereceğini söyledi.

GİTMEDİĞİMİZ YER, EV VE İNSAN KALMAYACAK
Sönmez, “Bu bir yarıştı. Hangi arkadaşımız çıksaydı, kesinlikle üzülmezdim. Çünkü, hepimizin birbirimize sözü vardı. Aday ben yada diğer arkadaşlarım, fark etmiyor. Hepsi benim için, Kartepe için çok değerli. Onlardan asla vazgeçmem. Onlarda benden. Şimdi, ilçe örgütümüzün ve bu arkadaşlarımın öncülüğünde ve yol göstericiliğinde seçimlere asılacağız. Zaten yılardır halkın içindeyiz ve çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şimdi, hep birlikte programlı bir şekilde tempomuzu artıracağız. Kartepe halkına projelerimizi, yapacaklarımızı ve tabi yapılamayanları anlatacağız. Gitmediğimiz bir bölge, ev yada insan kalmayacak” diye konuştu.

GENEL MERKEZ İL VE İLÇE BAŞKANINA TEŞEKKÜR
Demokrasi yarışını gerçekleştirdikleri için genel başkan ve genel Merkez yöneticilerine, il ve ilçe başkanına teşekkür eden Sönmez, “bu demokrasi şöleninin sahibi üyelerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Oy veren yada vermeyen diye bir tartışma bitmiştir ve olmayacak. Şimdi tüm üyelerimizle yola çıkacağız. 30 mart’ta ipi gögüsleyeceğiz. Kartepe halkını özlediği yönetime kavuşturacağız” dedi.


Kartepe CHP adayı Yaşar Sönmez, aday adaylarına sonuna kadar güvendiğini söyledi. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Baraçlı’dan Dev Projeye Gece Takibi
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Vali İlhami Aktaş, TEKNOFEST Yarışmaları Final Programına Katıldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Ömeroğlu Mimar Sinan Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yeşilin Kalbinin Attığı Fuara Büyükşehir Damgası
GÜNDEM
38 Kez Görüntülendi.
Körfez’de “Mahallede GençİZ” Coşkusu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kent Meydanı, 12 Dev Adam'ın Final Heyecanına Sahne Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfez U20 15’li Ragbide Şampiyonluğa Koşuyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Özel Bireyler Sakal-I Şerif’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
“Başarıya Giden Yol, Gayretin İnşasıdır”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Alternatif Yollarla Daha Sağlıklı Ulaşım