Kategoriler

Meydan

Yaşar Sönmez'den İlk Açıklama: "Bu ekiple seçim bizim"

CHP’de Kartepe Belediye başkan adaylığı ön seçim yarışını kazanan Yaşar Sönmez, yaptığı ilk değerlendirmede, tüm aday adaylarını seçimin galibi olarak gördüğünü ifade ederek, demokrasi yarışını büyük bir olgunlukla sürdürdüklerini, tüm aday adayları ile birlikte Kartepe’ye siyaset adına seviye ve kalite getirdiklerini söyledi. Sönmez,”Yarış geride kaldı. Genel başkanımız ve genel merkezimiz, il ve ilçe örgütlerimiz de takdir ederse, aday olarak Kartepe’de iktidarı bu arkadaşlarımızın da büyük desteği sayesinde kesinlikle kazanacağız”dedi.

Kartepe’de aday adaylarının birbirlerini kötülemeden, incitmeden ve üzmeden ağabey kardeş temelinde bir yarış yürüttüklerini söyleyen Sönmez, aynı şekilde seçim çalışmalarını sürdüreceklerini, aday adayı arkadaşlarının kendisine yol göstereceğini söyledi.

GİTMEDİĞİMİZ YER, EV VE İNSAN KALMAYACAK
Sönmez, “Bu bir yarıştı. Hangi arkadaşımız çıksaydı, kesinlikle üzülmezdim. Çünkü, hepimizin birbirimize sözü vardı. Aday ben yada diğer arkadaşlarım, fark etmiyor. Hepsi benim için, Kartepe için çok değerli. Onlardan asla vazgeçmem. Onlarda benden. Şimdi, ilçe örgütümüzün ve bu arkadaşlarımın öncülüğünde ve yol göstericiliğinde seçimlere asılacağız. Zaten yılardır halkın içindeyiz ve çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şimdi, hep birlikte programlı bir şekilde tempomuzu artıracağız. Kartepe halkına projelerimizi, yapacaklarımızı ve tabi yapılamayanları anlatacağız. Gitmediğimiz bir bölge, ev yada insan kalmayacak” diye konuştu.

GENEL MERKEZ İL VE İLÇE BAŞKANINA TEŞEKKÜR
Demokrasi yarışını gerçekleştirdikleri için genel başkan ve genel Merkez yöneticilerine, il ve ilçe başkanına teşekkür eden Sönmez, “bu demokrasi şöleninin sahibi üyelerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Oy veren yada vermeyen diye bir tartışma bitmiştir ve olmayacak. Şimdi tüm üyelerimizle yola çıkacağız. 30 mart’ta ipi gögüsleyeceğiz. Kartepe halkını özlediği yönetime kavuşturacağız” dedi.


Kartepe CHP adayı Yaşar Sönmez, aday adaylarına sonuna kadar güvendiğini söyledi. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
418 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor