Kategoriler

Meydan

AK Gençlik Gebze de durmak yok

Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun SKM kapsamında Osman yılmaz Mahallesi Sandık danışma Meclisi toplasını yaptı.

  Sandık danışma meclisi toplasında oy kullanacak olan gençlerle bir araya gelen Başkan Coşkun oy kullanacak olan gençlere oylarının hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini belirtti. Gençlerin de Gebze ile düşünceleri hakkında fikir alan Coşkun aynı zamanda da yaptıkları projeleri anlattı.

 

AKGENÇLİK ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Gençlere yaptıkları projeleri bahsederken, aynı zamanda da önümüzdeki günler de mahallelerde başlayacak olan ilk defa oy kullanacak olan gençlere rozet takma programından da bahsetti. Artık SKM’ nin tam anlamıyla start verdiğini belirten Coşkun “ Bizler de gençler olarak çalışmalarımıza SKM kapsamında hız kesmeden devam ediyoruz. Önümüzde ki günlerde bunlarla ilgili büyük çalışmalarımız olacak. Bunlardan bir tanesi İlk defa oy kullanacak olan gençlerimize mahallelerimizde rozet takma programı, diğeri ise Yine ilk defa oy kullanacak olan 13.000 genç seçmenimize mektup projemiz. Hedefimiz tüm genç üyelerimize ulaşarak mektuplarımızı dağıtmak. Bununla ilgi de gerekli çalışmalar devam ediyor” dedi.

 

BÜYÜKLERİMİZE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Çalışmalar devam ederken, aynı zamanda da Hac ziyaretlerinin de devam ettiğini belirten Coşkun. “Biz AK Parti Gebze Gençlik Kolları olarak gençlerimize önem verdiğimiz gibi, büyüklerimizle de yakından ilgileniyoruz. Hac ziyaretlerimiz devam ediyor. Şuana kadar toplamda 100 hac evi ziyaretinde bulunduklarını” belirtti. Çalışmaların hiç durmadan devam edeceğini belirten Başkan Coşkun gençler olarak üstlerine düşen ne ise yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
55 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu