Kategoriler

Meydan

BAŞKAN DOĞAN, KURUÇEŞMELİ KADINLARA MİSAFİR OLDU

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kuruçeşme Fatih Mahallesi'nde kadınlarla biraraya geldi. Belediyenin kadın odaklı çalışmalarını hakkında bilgi veren Doğan, “İzmit kadın dostu kent olacak” dedi. Fahriye Sezer’in evinde gerçekleşen buluşmada Başkan Doğan’a Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimi eşlik etti.

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR
Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda tüm kadınlar adına söz alan Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş “İzmit Belediyesi’nin mahallemizde ve şehrimizde gerçekleştirdiği çalışmalardan çok memnunuz. Belediyenin verdiği her sözü tutması ve sosyal projelere önem vermesi bizleri memnun ediyor. Burada bir arada olmak bile bizler için çok anlamlı. Tüm bu çalışmalarında ve samimi tavrından ötürü Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

 GURUR DUYDUM
Her konuda titiz davranan, ayrıntıcı olan kadınların kendisi ve ekibi adına söylediklerinden çok memnun olduğunu ifade eden Başkan Doğan, İzmit Belediyesi olarak sizler için elimizden geleni yapıyor, fazlasını yapmak için çaba harcıyoruz” dedi. Vatandaşla bir arada olmaktan oldukça mutlu olduğunu dile getiren Doğan, bu tür toplantılar ile birbirimizi daha iyi tanıyor, isteklerimizi daha iyi anlatıyoruz. Bugün burada belediye hakkında ki düşünceleriniz benim için en kıymetli hediyeden daha değerli. Hayatta ki en güzel şey yaptığınız işin hedefine ulaşması ve bunun takdir görmesi. Bende sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
37 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu