Kategoriler

Meydan

Başkan’a hakem forması hediye ettiler

HAKEMLERDEN BAŞKAN’A ZİYARET

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KASKF Başkanı Murat Aydın, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Göktan Küçükaydın ile İl Hakem Kurulu Başkanı Kerim Akdülger’i kabul etti. Ziyarette spor adamları Başkan Karaosmanoğlu’na kollarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İbrahim Karaosmanoğlu yazan hakem forması hediye etti.

 

HAKEMLERDEN BAŞKAN’A ZİYARET

KASKF (Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Başkanı Murat Aydın, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Göktan Küçükaydın ile İl Hakem Kurulu Başkanı Kerim Akdülger’le beraberindeki yöneticiler ve hakemler, Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’na kollarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İbrahim Karaosmanoğlu yazan hakem forması hediye edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, hakemliğin zor ama önemli bir meslek olduğunu dile getirdi.

 

SPOR BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR

Sporun özünde barış, kardeşlik ve centilmenliğin yer alması gerektiğine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir olarak amatör sporlara ve Kocaeli’nde yaşayan küçük büyük herkesin sporun bir dalıyla ilgilenmesine önem veriyoruz. Yaptığımız tesisleşme hamlesi ve amatör spor kulüplerine sunduğumuz katkıyla Kocaeli artık şampiyonlar şehri oldu. Spor kulüplerimizin de bir okul, bir eğitim yuvası olmasını arzu ediyoruz’’ ifadesini kullandı.

 

DESTEK BAŞARIYI GETİRDİ

Ziyarete katılan spor adamları ve hakem temsilcileri, Büyükşehir’in Kocaeli’nde spora olan katkılarından dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkürlerini iletti. Ziyarette Büyükşehir’in spora verdiği destekle Kocaeli’ndeki amatör kulüp sayısının arttığı, bununda çeşitli branşlarda çok sayıda başarıyı beraberinde getirdiği ifade edildi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor