Kategoriler

Meydan

Judocular kupayı Başkan'a hediye etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kağıtspor'un Türkiye Şampiyonluğu'nu elde eden judo takımı ile yöneticilerini kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, judocuları ve Kağıtspor yöneticilerini tebrik etti. Kağıtsporlu judocular kendilerine verdiği büyük destek için teşekkür ettikleri Başkan Karaosmanoğlu'na şampiyonluk kupasını hediye etti.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU TAKIM

Kağıtspor Başkanı Fahrettin Kandemir, yöneticiler, antrenörler ve 1-3 Kasım tarihlerinde Mersin'de düzenlenen turnuvada Türkiye Şampiyonluğu'nu elde eden judo takımının başarılı sporcuları, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Gebze'deki hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, şampiyon judocularımızı samimi bir atmosferde ağırladı. Elde ettikleri kupayla birlikte Başkan Karaosmanoğlu'na konuk olan judocular, kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

 

KOCAELİ ŞAMPİYONLAR ŞEHRİ

Başkan Karaosmanoğlu'na şampiyonluk kupasını hediye eden judocular, daha büyük başarılar elde edeceklerini de ifade etti. Şampiyon takımı, yöneticilerini ve antrenörlerini tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, şampiyonluk kupasını kulüpte yer alan diğer kupaların yanında gururla sergilemelerini istedi. Kağıtspor'un elde ettiği başarılarla Kocaeli halkını mutlu ettiğini dile getiren Başkan Karaosmanpoğlu, ''Kocaeli, artık şampiyonlar kenti oldu. Buna elde ettiği başarılar ve kazandığı kupalarla büyük katkı sunan Kağıtspor'u, yöneticilerini ve sporcularını bir kez daha kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum'' şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu