Kategoriler

Meydan

Hamide Teyze çağırdı Köşker yardıma koştu!

Osman Yılmaz Mahallesi’ndeki evinde yalnız başına yaşayan 84 yaşındaki Hamide Teyze’nin çağırısını geri çevirmeyen Başkan Köşker “Teyzemizin sorunlarını dinledik, taleplerini aldık. Var olan desteğimiz ve yardımlarımız devam edecek. Hamide Teyzemize Allah’ın izniyle sıkıntı yaşattırmayacağız inşallah” dedi.

DARDA OLANIN YANINDA

Hadime Teyze çağırdı, Başkan Köşker çağrıyı karşılıksız bırakmadı! Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, darda olan vatandaşları yalnız bırakmıyor, desteğini esirgemiyor. Hizmetleri ve hayata geçirdiği projelerle kentin geleceğine yatırım yapan Başkan Köşker, Gebzeli hemşerilerinin dar zamanlarında da yanlarında olmayı ihmal etmiyor. Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’ndeki evinde tek başına yaşayan 84 yaşındaki Hamide Teyze’nin çağrısını geri çevirmeyen Başkan Köşker kendisini ziyaret etti. Osman Yılmaz Mahallesi Kadıoğlu Sokak’taki evinde yalnız yaşayan Hamide Ay’ı (84) başkan yardımcısı Nilay Ayran ile birlikte ziyaret eden Başkan Köşker, destek sözü verdi.

HAYIR DUASINI ALDI

Hamide Teyze’nin çağrısı üzerine evinde ziyaret eden Başkan Köşker, “Büyüklerimizin, darda olan vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya, imkanlar doğrultusunda destek olmaya çalışıyoruz. Teyzemiz gibi kıymetli büyüklerimizin desteği, dualarıyla kentimizin hizmetkarı olarak çalışıyoruz. Teyzemizin sorunlarını dinledik, taleplerini aldık. Var olan desteğimiz ve yardımlarımız devam edecek. Hamide Teyzemize Allah’ın izniyle sıkıntı yaşattırmayacağız inşallah” dedi. Ziyaretten ötürü duygulanan Hamide Teyze,  Başkan Köşker’i hayır dualarıyla uğurladı.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
134 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi