Kategoriler

Meydan

Karabalık, “Ödülüm halkın sevgisine mazhar olmaktır”

SİZLER, NE İSTİYORSANIZ O OLACAK


Kartepe seçim koordinasyon merkezi (SKM) tarafından hazırlanan program, perşembe günleri Sarımeşe’de kurulan halk pazarı esnafı ziyareti ile başladı. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a, Kartepe Belediye Meclis üyeleri Orhan Akyüz, Ercan Akçil, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Şafak eşlik etti. 

SİZLER, NE İSTİYORSANIZ O OLACAK
Sarımeşe Halk Pazarını gezerek esnafın hatırını soran Başkan Şükrü Karabalık, alışveriş yapan vatandaşlarında elini sıktı iyi alışverişler diledi. Öğle namazı çıkışı cami cemaati ile bir süre sohbet eden Başkan Karabalık'a, Sarımeşeliler Kartepe Belediye Başkanlığı aday adaylığı süreci sonuçlarını  sordular.  En büyük ödülün halkın sevgisine mazhar olmak olduğunu düşündüğünü belirten Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Eğer inşallah yeniden başkan adayı olursak halkımız istediği için olacaktır. Şu ana kadar kesinleşmiş bir sonuç yok. Kartepe'yi yönetmeye aday olan 7 yakın arkadaşımız var. Hepsi de saygı değer insanlar. Hepsi arkadaşımız. Süreç inşallah hem onlar, hem bizler, hem de halkımız için en hayırlı sonuçla nihayete erer. Sizler ne istiyorsanız o olacak" dedi.

HACI ZİYARETİNDE BULUNDU
Bölge esnafını ziyaret eden ve kahvelerdeki vatandaşlara selam veren Başkan Karabalık, Sarımeşelilere hizmetlerde eksikliğini hissettikleri bir şey olup olmadığını sordu. Program hasta ziyaretleri, asker ailesi ziyaretleri ve hacı ziyaretleri ile devam etti. Sarımeşe mahallelerini kapsayan ziyarette hac vazifelerini tamamlayan ailelere, “Allah kabul etsin” dileğinde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a, zemzem ve hurma ikramında bulunuldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK