Kategoriler

Meydan

Başbakan’la 5 gün

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta gerçekleştirdiği, Finlandiya, İsveç ve Polonya’yı kapsayan 5 günlük yurtdışı seyahatinde, ilimizi temsil eden işadamı Macit Haldız ve oğlu Veli Haldız, güzel anılarla döndüler.

BAŞBAKAN’DAN NASİHAT

AKP’nin ilimizdeki kurucularından olan, Haldız Grup’un sahibi Macit Haldız ile oğlu Veli Haldız, seyahat sırasında zaman zaman Başbakan Erdoğan ile sohbet imkanı da buldular. Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi sıfatıyla ve Başbakan’ın özel daveti ile heyette bulunan Macit Haldız, Başbakan Erdoğan’a oğlu Veli Haldız’ı tanıtırken, “Ben partimizin kurucuları arasında yer aldım. Yeni dönemde, İl Başkanımız yönetimi gençleştirirken, oğlumun yönetimde görev almasını istedi. Şimdi benim yerime oğlum İl yönetiminde görev yapıyor” dedi. Başbakan yeni tanıştığı Veli Haldız’a, “Partimizin sizin gibi gençlere çok ihtiyacı var. Çok çalışmanızı istiyorum” diye nasihatte bulundu.

İNŞAAT TEKNOLOJİLERİ

Başbakan’ın Finlandiya, İsveç ve Polonya ziyaretlerinde Türkiye heyeti ağırlıklı olarak yeni inşaat teknolojileri, özellikle de çevreye uyumlu, katı atıkların geri dönüşüme kazandırıldığı inşaat modelleri hakkında incelemelerde bulundu. Özellikle son yıllarda Türkiye’de inşaat sektörünün en önemli firmalarından biri haline gelen, önümüzdeki günlerde de çok büyük yeni özel projelere başlamaya hazırlanan Haldız İnşaat’ın yöneticileri Macit Haldız ve Veli Haldız,  Avrupa’daki inşaat sektöründe son gelişmeler hakkında da bilgi sahibi oldular.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu