Kategoriler

Meydan

Dumlupınar’da Hazer ve yönetimi güven tazeledi

Derince Yavuz Sultan Mahallesi’nde eğitim veren Dumlupınar İlkokulu’nda yapılan Okul Aile Birliği seçiminde Vildan Hazer başkanlığındaki yönetim kurulu güven tazeledi

Yeni yönetim kurulu belli oldu

Yeni eğitim öğretim döneminde Derince’de bulunan Dumlupınar İlkokulu’nda görev alacak olan Okul Aile Birliği yöneticileri yapılan seçimlerin ardından belirlendi. Bir önceki dönem yönetimde görev alan ekibin tekrar seçilerek güven tazelediği Dumlupınar İlkokulu Okul Aile Birliği’nde başkanlığı Vildan Hazer yürütecek. Yeni yönetim kurulunda başkan Hazer’in dışında Cebrail Aydın, Özlem Kırkoru, Hüsniye Asrak, Ayfer Yıldız, Zeynep Özbek ve Selda Sena Yücekaya yer alıyor.


Atatürk köşesinin açılışı yapıldı

Okul aile birliğinin seçilmesinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Turan, okul müdürü M. Levent Yurtseven ve yeni yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Atatürk Haftası nedeniyle öğrenciler tarafından hazırlanan köşenin açılışının da yapıldığı buluşmada İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Turan, Dumlupınar İlkokulu Müdürü M. Levent Yurtseven, okul öğretmenleri ve okul aile birliği yöneticilerine teşekkür ederek, Atatürk köşesinin son derece özenle hazırlanmış olduğunu ifade etti.

 

Başkan Alemdar’a teşekkür ettiler

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu’na yeniden başkan seçilen Vildan Hazer ise yaptığı açıklamada “Göreve başladığımız yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte daha çok çalışarak, yeni projelerle okulumuzun tanıtımına katkı sunacağız. Bu noktada özellikle ilçedeki eğitim camiasına katkı sunan Derince Belediye Başkanımız Dr. Aziz Alemdar’a ve Derince Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Belediyemizin de katkılarıyla eğitim yönündeki çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
73 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: "Ülkemizin Yapı Taşları Emekçilerimizdir"
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
 "U" Dönüşü Kazası: 5 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Körfez, Tüm Renkleriyle Güzel”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Körfez’e Bir Prestij Cadde Daha Kazandırıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz Mersin’de Bir Dizi Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Otobüs Şoförü Herkesle Kavga Edince Yolcular Ayaklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
MHP’li Bekiroğlu’ndan Cihan Hocaya Ziyaret
GÜNDEM
107 Kez Görüntülendi.
MHP’li Demirbaş’tan Bir Ziyaret de Erdemiş’e