Kategoriler

Meydan

Çadır hırsızlarından 5 kişi tutuklandı

İzmit’te bulunan Yerel Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi’nin deposundan yaklaşık 1 milyon lira değerinde deprem çadırı çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 10 kişiden 5’i tutuklandı.

İzmit’te bulunan Yerel Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi’nin deposundan çaldıkları çadırları hurdacıya satarak parasıyla alem yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişiden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alınan bilgiye göre İnterteks Uluslar arası Fuar alanında bulunan Yerel Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi’nin deposunda yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili olarak soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili olarak Kızılay Derneği’nde şoför olarak görev yapan Yakup Ş. (24) ile birlikte 10 kişiyi gözaltına almıştı. Yakup Ş.’nin hırsızlık olayını organize ettiği ve deprem çadırları çalmak için vardiyalı eleman çalıştırdığı öğrenildi.

5 kişi tutukladı
Depodan çaldıkları çadırları kamyonlarla başka bir depoya nakleden şahısların bu olayı yaklaşık 2-3 ay süren bir periyotta gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. Şahısların piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olduğu tahmin edilen çadırları İstanbul ve Sakarya’da bulunan hurdacılara 300 bin TL’ye sattıkları ve parasını da uyuşturucu ve alkol ortamında harcadıkları, lüks araçlar kiralayarak gezdikleri iddia edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 10 kişi adliyeye sevk edildi. Şahıslardan 5’i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken Yakup Ş., Emre G., Olcay Ç. Mustafa G. ve Gökhan U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER