Kategoriler

Meydan

Mahmut Civelek, CHP’lilere yüklendi! CHP, aday bulamıyor

Körfez ve Karamürsel İlçe başkanlarını mazbatalarını aldı. Mazbata mesariminin ardından konuşan Civelek CHP'ye yüklendi..

Civelek konuşmasında;" CHP'li vekil Haydar Akar'ın Cengiz Topel’de uçuşların durduğu eleştirisine cevap veren Civelek, "Cengiz Topel AKP'lilerin değil Kocaelilerin havalimanıdır. Eleştireceğine kendisinin ne gibi bir katkısı vardır diye sormak lazım. Ama böyle sorunların cevabını kendisinden alamazsınız. Bu zihniyetler memleketlere çivi çakmadıkları gibi çivinin rengini beğenmezler" dedi.

İNEKLER YERİNE UÇAKLAR
Akar'ı eleştirerek konuşmasını sürdüren Civelek, "Cengiz Topel'de şuan 5 gün boyunca uçuşlar var. Kendisine ne gibi katkı yaptıysa şehre çıksın açıklasın, ondan sonra konuşsun. Hani inekler otlayacaktı ne oldu orada uçaklar geziyor" dedi. CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen'in, Civelek'i dikkate almıyorum açıklamasına da Civelek cevap verdi.

CİVELEK, CHP'YE YÜKLENDİ
Civelek, "Sirmen'e cevabı benim ilçe başkanım ya da Nevzat Bey verir. Kendisi doğru söylemiş. O benim muhatabım değil, ilçe başkanımın muhatabıdır. Eğer CHP, cesaret bulup da Büyükşehir'e aday gösterirlerse onun cevabını memnuniyetle ben veririm. Daha Büyükşehir'e aday gösteremedin ve hiç iddialı değilsin. Eskilerde belki karşılık bulabilirler, eskimiş siyasetçilerden kimseye fayda gelmez" dedi.

BİRLİK YAPSINLAR
Civelek,  Sirmen'e cevap vererek "Siyasete yeni isimlerin gelmesi lazım. Ya ithal adaylarla ya eskimiş siyasetçilerle ya da aday bulamadıkları zaman üniversiteye çıkıp belki profesör bulup ilgi toplayabiliriz diye uğraşıyorlar. Aday adaylıkları sürecinin tamamlanmasının ardından hani hep birlikte olacaklardı? AKP'nin birlik ve beraberliğini yapsınlar da görelim" diye cevap verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu