Kategoriler

Meydan

Tartıştığı 3 kişiyi bıçakladı

İzmit Gündoğdu Mahallesi’nde birlikte alkol aldıktan sonra tartıştığı 3 arkadaşını bıçakla yaralayan kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İzmit Gündoğdu Mahallesi’nde alkol aldıktan sonra tartıştığı 3 arkadaşını bıçaklayan kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre Gündoğdu Mahallesi’nde birlikte alkol alan T.Ü. (19), M.Ö. (19), F.Ş. (19) ve Sezgin A. (25) isimli şahıslar daha sonra henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından oradan ayrılan şahıslar gecenin ilerleyen saatlerinde Gündoğdu Mezarlığı mevkiinde yeniden bir araya geldi. Tekrar tartışmaya başlayan şahıslardan Sezgin A., üzerindeki bıçakla T.Ü., M.Ö. ve F.Ş.’yi bıçaklayarak yaraladı.


Polise teslim oldu
İhbar üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralıları ambulansa alarak Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan F.Ş. ilk müdahalesinin ardından Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. F.Ş. ile T.Ü.’nün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Sezgin A. polise teslim oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan Sezgin A. adliyeye sevk edildi

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Trafik Konusunda Bilinçleniyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyespor Güreşçilerinden Fethiye'de Büyük Başarı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Derince’de Hıdırellez Bahar Şenliği