Kategoriler

Meydan

Hedise Evyap İlköğretimden, Körfez Belediyesine Teşekkür

Eğitim faaliyetlerine her noktada katkıda bulunan Körfez Belediyesine teşekkür ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda ziyarete gelen Hedise Evyap İlköğretim Okulu heyetini Körfez Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Şendoğan makamında ağırladı.

Hedise Evyap İlköğretim Okulu 4/C sınıfı öğrenci ve öğretmenlerinin 10 Kasım’da Anıtkabir ve müzeler gezisi için ulaşım imkanı sağlayan Körfez Belediyesi’ne sınıf annesi ve öğretmenler teşekküre geldi. Sınıf öğretmeni Sevim Kökdemir, sınıf annesi Fadime Doğan, veliler ve öğrenciler  Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan’ı makamında ziyaret ederek, Ankara gezisindeki anılarını paylaştılar ve bu imkanı sağladıkları için teşekkür ettiler.  Ziyarette konuşan sınıf annesi Fadime Doğan “Eğitimin her alanında, her zaman desteklerini gördüğümüz Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a ve siz yardımcılarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan “Eğitime katkı hepimizin görevi. Tüm Okullarımıza elimizden geldiğince, severek yardım ediyoruz. Sayın başkanımız Yunus Pehlivan eğitim kurumlarına büyük önem veriyor. Okullardan gelen taleplerin öncelikle ele alınması konusunda bizleri yönlendiriyor.” diye konuştu. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu