Kategoriler

Meydan

Gölcük AK Parti Kadın Kollarından kaynaşma toplantısı

AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları İlçe Başkanı Hilmiye Gövez ve yönetimi Değirmendere Mahalle sakinleri ile bir araya geldi

 

AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kollarlı Başkanı Hilmiye Gövez, dün Değirmendere Değirmen Cafe’de bir toplantı düzenledi. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Değirmendere’nin 7 Mahalle Başkanı ve AK Parti Kadın Kolu yönetimi katıldı. Toplantıda ilk sözü ev sahibi sıfatı ile Başkan Gövez, “Değirmendere’nin 7 mahalle başkanı buraya teşrif edip, ne eksik olduğunu dile getirecekler. Onların gönlünü alma ve kaynaşma toplantısında fikirlerini, eksik gördükleri konuları beyan edecekler. Bir nevi kaynaşma çayı gibi oldu. Değirmendere için inşallah, ileriki zamanda Belediye Başkanım ve İlçe Başkanım, güzel çalışmalarına devam edecekler” dedi. Yaklaşık 2 saat süren toplantıya 100’e yakın kadın katılarak fikir beyan ettiler.

 

BAŞKANLARDAN KADINLARA ÖVGÜ

Başkan Gövez’in ardından söz alan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kadın kollarımızın nazik davetine icabet ettik. Her mahallede olduğu gibi, Değirmendere’de de hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımız sürüyor. Yeni dönem itibari ile yeni projeler ve hizmetler Değirmendere’ye de yansıyacak” dedi.

Toplantıda son konuşmayı ise İlçe Başkanı Yücel şunları söyledi: “Mahalle bazında çalışmalarımız düzenli bir şekilde devam ediyor. Bunu seçim çalışması olarak görmeyin. Sohbet ortamından kendilerinin bizlerle paylaşacağı fikirler, düşünceler mutlaka vardır. Rutin bir çalışma, buluşma. Bunu zaten çok sık yapıyoruz.” 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi