Kategoriler

Meydan

“Kocaelili sporcular çok şanslı”

Hintli Güreşçiler Büyükşehir’in spor tesislerine hayran kaldı

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sporun alt yapısına yönelik tesisleşme çalışmaları kenti ziyaret eden yabancı konuklardan da büyük beğeni görüyor. Kısa bir süre önce Kocaeli’ne gelen bir grup Hintli güreşçi Büyükşehir Belediyesi’nin sporun hizmetine sunduğu tesislerine adeta hayran kaldı. Tesisin bir sporcu için hayati önem taşıdığına vurgu yapan konuk sporcular, “Bizim ülkemizde maalesef böyle tesisler yok. Kocaelili sporcuları çok şanslı” yorumunu yaptı.

 

KAĞITSPOR’UN KONUKLARI OLDULAR

Hindistan’ın Bombay kentinden gelen Yoges Dadge, Reges Dadge, Muhammet Umar, Shokı Kartar ve Shusi Kumar adlı beş kişilik yabancı güreşçi grubu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Güreş Şube Sorumlusu Savaş Akpolat ve diğer yetkililer tarafından ağırlandı.

 

TESİSLERE HAYRAN KALDILAR

Hintli sporculara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan spor tesisleri gezdirildi. 50. Yıl, Sekasem ve Olimpik Buz Sporları Salonu’nu ziyaret eden konuklar tesislere adeta hayran kaldı.

 

KOCAELİLİ SPORCULAR ÇOK ŞANSLI

Sekasem’de güreş antrenmanını izleyen konuk sporular daha sonra kendileri de burada kısa süreli bir çalışma yaptı. Tesislerin bir sporcu için büyük önem taşıdığını vurgu yapan Hintli sporcular, kendi ülkelerinde böylesine donanımlı tesislerin bulunmadığını dile getirdi. Kocaeli’nde spor için her şeyin düşünüldüğünü gördüklerini kaydeden sporcular, “Kent sanki spor için düzenlenmiş. Tesisler ve yatırımlar çok iyi düşünülerek hayata geçirilmiş. Kocaelili sporcular gerçekten çok şanslı.” ifadelerini kullandı. Hintli sporcular kendilerini en iyi şekilde ağırlayan başta Başkan İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.

 

YAĞLI GÜREŞLERE İLGİ

Öte yandan konuk güreşçi grubuna Kağıtspor yetkilileri tarafından ata sporu yağlı güreşler konusunda bilgi aktarıldı.  2011 Dünya Şampiyonu Nazmi Kahveciler Hintli Sporculara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Altın Kemer Yağlı Güreşleri ile ilgili bilgi verdi ve müsabakaların yapıldığı Seka Park alanını gezdirdi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
KARISIYLA KAVGA ETTİ, BALDIZINI BIÇAKLADI: MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZLİ GENÇ ESNAF HÜSEYİN KARASAKAL VEFAT ETTİ
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU