Kategoriler

Meydan

CHP KÖRFEZ’DE ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

REŞAT BAŞAR, ‘’MÜLAKATLA KENDİ YANDAŞLARINI ALACAKLAR’’


CHP Körfez İlçe teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kokteyl düzenledi. Körfez Öğretmenevi’nde düzenlenen organizasyonda, Reşat Başar öğretmenlerin sorunlarını dile getirdi.

Körfez Öğretmenevi’nde düzenlenen kokteyle, CHP Körfez adayı Reşat Başar, İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu , ilçe yönetimi eğitim sendikalarım temsilcileri ve bir gurup öğretmen katıldı. Profesör Doktor Reşat Başar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, eşinin de eğitimci olduğunu belirterek, ‘’Bu nedenle eğitim camiasının yaşadığı sorunları çok iyi biliyoruz. Belediyeler yalnızca alt yapıda değil, toplumla ilgili her alanda hizmet vermelidir.  Her alanda halka ve kurumlara hizmet vermelidir. Körfez’de daha fazla eğitime desteğe ihtiyaç var.  İktidarı burada göreve çağırmak gerekiyor. Ancak, iktidar 4x3 sistemini dayatmaktan başka bir şeyle uğraşmıyor’’ dedi.

‘’MÜLAKATLA KENDİ YANDAŞLARINI ALACAKLAR’’

Reşat Başar, hükümetin kendi okullarından mezun ettiği öğretmenlere istihdam sağlayamadığını belirterek, ‘’mezun olan öğretmenler iş bulamıyorlar. Şimdi de atayacağı öğretmenleri mülakatla almaktan bahsediyor. Kendi yandaşlarına görev verecekler. Dershanelerin kapatılması ciddi bir sorun olacaktır. Öğretmen geçim sıkıntısı, stres ve iş endişesi içindeyken bir günlük kutlamayla kandırılamaz. Kocaeli eğitimde Türkiye 74.’ sü. Bunun suçu öğretmenlerinmiş gibi eğitim şurasında adeta fırça atılıyor. Son zamanlarda dershane tartışması gündemi meşgul ediyor, öğrenciler İmam Hatip’lere doğru itiliyorlar. Kız erkek bir arada okuyamaz tartışmalarıyla da eğitime ayrı bir darbe vuruldu’’ dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
42 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
31 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu