Kategoriler

Meydan

DOĞAN, MAZOT DEPOSU AÇILIŞI YAPTI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yeşilova Mahallesi’nde Tarım Kredi Kooperatifi’ne ait köylülere hizmet edecek olan ucuz mazot deposunun açılışını yaptı. Başkan Doğan’ı İzmit Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Celal Çobanoğlu karşılayıp çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yeşilova Mahallesi’nde Tarım Kredi Kooperatifi’ne ait  köylülere hizmet edecek olan ucuz mazot deposunun açılışını yaptı.

Başkan Doğan’ı İzmit Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Celal Çobanoğlu  karşılayıp çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sanayi kimliği ile bilinen İzmit’in bir tarafının da   tarım şehri olduğunu belirten Başkan Nevzat Doğan “ İzmit Belediyesi olarak kurumlar arası ilişkilerimizi üst düzeyde tutuyoruz. Köylümüz buradan kredisini alacak ucuz mazotunu alacak tohumunu alacak ve üretime gidecek. Köylümüz üretime giderken de bizler yanındayız Nisan 2014 den itibaren bizler köylümüze daha aktif yardımcı olacağız. Özellikle şunu belirtmek isterim ki bende bir köylü çocuğu olarak köylümüzün her zaman üretmesini istiyoruz. Köylümüz daha çok üretsin,12 ay üretim yapabilsin. Bunun yollarını hep beraber bulalım ve üretimini bilinçli yapsın.

 

HAYVAN BORSASI PROJESİ

 

İzmit Belediyesi olarak örneğin köylü pazarları kurarak köylümüz yanında olmaya ürettiklerini satmaları kazanç elde etmeleri için projeleri hayata geçiyoruz ve bununla da kalmayıp kentimizde hayvancılık alanında bir hayvan pazarı ve borsası oluşturarak hayvancılığın da ilerlemesi için ciddi  projeler içindeyiz. Her zaman köylümüzün yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

İzmit Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Celal Çobanoğlu da Başkan  Doğan’ın her zaman desteklerini yardımlarını hissettiklerini belirterek’’ Köylümüz için ucuz mazot konusunda destek istedik. Başkanımız bizlere yardımcı olarak bugün köylümüzün yararlanacağı ucuz mazot depomuzun da açılışında bizleri yalnız bırakmadı Zaten bizim belediye ile hiçbir sıkıntımız yok. Belediyemiz elinden gelini yapıyor. Kendisine köylümüz çiftçilerimiz adına ne kadar teşekkür etsek azdır’’ şeklinde konuştu.

Açılışta Tarım Kredi Bölge Müdür Yardımcısı Ali Aslan,  muhtarlar ve çok sayıda köylüler de hazır bulundu. Başkan Doğan, açılış sonrası traktörlerle de yakından ilgilendi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
51 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor