Kategoriler

Meydan

SİRMEN, İSPİRLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

CHPİzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, öğretmenler günü ziyaretleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli’yi ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladı.

 CHPİzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, öğretmenler günü ziyaretleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli’yi ziyaret ederek,  öğretmenler gününü kutladı.

CHP’nin ön seçimle göreve gelen İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, öğretmenler günü kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerine, önceki gün  İl Milli Eğitim müdürü Nevzat İspirli’yle devam etti. Makamında gerçekleşen görüşmede İspirli, Sirmen’e kentteki okulların kapasitesi ve yeterlilik seviyesi  ile ilgili bilgi aktardı.

SİRMEN; “KUTLU OLSUN”

Görüşme de sözlerine, İspirli nezdinde tüm öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutlayarak başlayan Sirmen; Ülkemizin ve kentimizin geleceği çocuklarımız için, son derece kutsal bir görevi üstlenen tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Ayrıca atanamayan tüm öğretmenlerimizin de, öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

“YÜZDE DOKSANI BORÇLU”

Öğretmenlerin ekonomik problemlerine de değinerek sözlerine devam eden Sefa Sirmen; “Öğretmenlerimizin,neredeyse yüzde doksanınınborçlanarak yaşayabiliyor olması, oldukça acı verici bir tablo. Öğretmenlerimizin daha adil bir ücret anlayışıyla, kaliteli bir yaşam sürmesi  asıl hak ettikleridir diye düşünüyorum. Bizler CHP olarak bu konuda gerekeni yapmaya hazırız” dedi.

“SÖYLENTİSİ BİLE OLMAMALI”

Görüşmede, Endüstri Meslek Lisesi’nin kaldırılarak,yerine alışveriş merkezi yapılacağı yönündeki söylentilere de değinen Sirmen, “Kentimizin en köklü ve tarihi değeri bulunan okullarından bir tanesinin kaldırılıp, yerine alışveriş merkezi yapılacağı söylentileri bile olmamalı. Umuyorum ki bu yönde bir girişim olmaz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu girişimin yanında olamayız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu