Kategoriler

Meydan

Sefa Sirmen: “Karaosmanoğlu’nun canı çok acıyacak”

Yerel medyada, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun, CHP İzmit adayı Sefa Sirmen hakkında söylediği, “Belediye Başkanlığı döneminde yaptıkları, O’nun yüzünden insanların cezaevine girmesi içimi acıtıyor” şeklindeki sözleri yer almıştı. Sefa Sirmen dün Başkan Karaosmanoğlu’nun bu açıklamalarına farklı bir açıdan değerlendirdi.

Sefa Sirmen, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun, partisi tarafından hala resmen aday olarak açıklanmamasına dikkati çekerek şunları söyledi: “Sayın Karaosmanoğlu ile aramız birkaç ay öncesine kadar çok iyiydi. Büyükşehir’in yaptığı projeleri bana gösteriyor, benimle birlikte dolaşıyordu. Bu durumun Ankara’nın kulağına gittiğini düşündüğünü sanıyorum. Benimle arası iyiydi. Sonra ne oldu bilmiyorum"

“ANTİKKAPI TUTUKLULARINA GİTSEYDİ”

Sefa Sirmen, Karaosmanoğlu’nun “İSU davasından tutuklananları ziyaret ettim. Canım çok acıdı” şeklindeki sözleri üzerine de şu değerlendirmeye yaptı: “Geçtiğimiz yıllarda Antikkapı davasında Karaosmanoğlu soyadını taşıyan sanık tutuklanmıştı. Sayın Başkan, İSU davasından cezaevine girenlerden önce, Antikkapı davasından cezaevine giren akrabasını ziyaret etseydi. Sayın Başkan’ın canı, 30 Mart’tan sonra daha çok acıyacak. CHP sadece İzmit’i değil, Büyükşehir’i de kazanacak. İşte o zaman hesap dönemi başlayacak. Karaosmanoğlu, pek çok şeyin hesabını veremeyecek. Ben, hakkımdaki iddialarla ilgili hukuk önünde bütün hesapları verdim geliyorum. 30 Mart’tan sonra, Karaosmanoğlu’na da hesap sorulacak.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu