Kategoriler

Meydan

Çadır hırsızlarından 1 kişi tutuklandı

İl Afet Koordinasyon Merkezi’nin deposundan deprem çadırı ve demir malzeme çalınması olayına karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken 1 kişi ise tutuklandı.

 

İl Afet Koordinasyon Merkezi’nin deposunda bulunan Kızılay’a ait deprem çadırları ve demirlerini çaldıkları öne sürülen gruba yönelik düzenlenen ikinci operasyonda 4 kişi polis gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü serbest bırakılırken 1 kişi ise tutuklandı. Alınan bilgiye göre düzenlenen ilk operasyonda gözaltına alınan 10 kişiden 5’i tutuklanırken diğer 5 kişi serbest bırakılmıştı. Düzenlenen ikinci operasyonda ise çalınan malzemelerin bir bölümünün Kartepe Atakent Mahallesi’nde bir depoda bulunduğunun tespit edilmesi üzerine depoya operasyon düzenlendi.

3 kişi serbest kaldı
Operasyonda 7 ton çadır demiri ve 41 bin TL para ele geçirilirken daha önceki operasyonda gözaltına alınan ve serbest bırakılan Ali Ö. (25) ile Abdülkadir Y. (23) ve Özgür İ. (23) ile Seyit T. (23) gözaltına alındı. Ali Ö. ile Abdülkadir Y.’nin serbest kaldıktan hemen sonra ellerindeki demir malzemeleri Gölcük’te bulunan Mustafa N. (45) isimli hurdacıya 45 bin TL’ye sattıkları, paranın 4 bin lirası ile cezaevindeki arkadaşlarına avukat tuttukları ve para yardımı yaptıkları öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi serbest bırakılırken Abdülkadir Y. ise tutuklandı.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye STK ve Kurumlardan Ziyaretler
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’te İlk Sergi Kartepe İle Başladı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çöp Konteynerleri Dezenfekte Ediliyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KEDFE’de Dursun Güven Tazeledi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi Müdürlüklerinde Devir Teslim Töreni Yapıldı
GÜNDEM
110 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: "Ülkemizin Yapı Taşları Emekçilerimizdir"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
 "U" Dönüşü Kazası: 5 Yaralı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Körfez, Tüm Renkleriyle Güzel”
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: İşbirliği İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz