Kategoriler

Meydan

AK Parti Gebze hız kesmiyor

Ak parti Gebze SKM programı tüm hızıyla devem ediyor. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’inde katıldığı programlarda bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi

 Program kapsamında; Mimar Sinan mahallesi ve Beylikbağı mahallelerinde bir dizi temaslarda bulunan heyet; mahallede esnafları dolaşarak hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf ziyaretleri sonrasında çay sohbeti için kahvehanelere uğrayarak vatandaşların sorunları dinlendi.Beylikbağı sonrasında Gebze’de bir dizi açılış gerçekleştiren Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin, Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Yöneticileri, Belediye Başkan Aday adayları ile Ak partili yöneticiler eşlik etti.

 

GENÇLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Yoğun geçen günün ardından Ak Parti Gebze Gençlik Kollarının organize ettiği Gebze’de ilk kez oy kullanacak olan gençlerin katılım sağladığı programa katılan Milletvekili Şeker; ‘Gençlerin aktif olarak gündemle ilgilenmelerinin çok önemli olduğunu, Başbakanımızın da gençlerin yetişmesine çok büyük önem verdiğini’ dile getirdi.‘Bugünün gençlerinin, yarının liderleri’ olduğunu vurgulayan Şeker; bu pencereden bakılarak gençlerin istek ve önerilerinin çok önemli olduğunu ve ülkemizin iyi yetişmiş, kültürlü, bilgi birikimi yüksek, okuyan-araştıran ve öğrendiklerini paylaşan, ahlaklı gençlere ihtiyacı olduğunu ifade etti.

 

Gençlerin ülke gündemiyle ve gençlik sorunları ile ilgili sorularını cevaplanması sonrasında program katılımcıların hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sonlandırıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu