Kategoriler

Meydan

Orhan Gedik Belediye Meclis üyesi aday adayı oldu

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen iş adamı ve Kocaeli Erzurumlular Derneği Federasyon Başkan yardımcısı Orhan Gedik, AK Parti'den Körfez Belediye Meclis üyesi aday adayı oldu. Gedik, aday adaylık başvuru dosyasını Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem'e teslim etti.


Körfez Ak Parti İlçe Teşkilat binasında yapılan aday adaylık başvuru törenine,Körfez Belediye Başkan yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu, Körfez Belediye Yazı İşleri Müdürü Osman Yurt, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, Körfez Erzurumlular Dernek Başkanı Yavuz Göydemir, AK Parti Körfez Belediye Başkan aday adayı Hayati Aydın, eski Körfez Erzurumlular Dernek Başkanı ve meclis üyesi aday adayı Erdal Durmuş,Körfez Belediye Meclis üyesi Muhammet Hamarat,Körfez'li iş adamları Net Yapı İnşaat sahibi Ali Boztaş, Gedik İnşaat sahibi Zafer Gedik, Olgun Gedik, Akgül İnşaat sahibi Orhan Akgül, ile çok sayıda davetli katıldı.

Gücümüze güç kattınız

İlçe başkanlığına yaklaşık 10 gün önce atandım. Bu süre içinde bir çok arkadaşımız belediye meclis üyesi aday adaylığı için başvurdu. Buda AK Parti'mizin ne kadar büyük olduğu ve dünya lideri olan Başbakan'ımıza olan güveni gösteriyor. Bizlere düşen sayın Başbakan'ımıza yardımcı olmak ve oylarımızı yükseltmek. Bunun içinde çok çalışacağız.Aday olan Orhan kardeşimize Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Partim için hazırım

Körfez Belediye Meclis üyesi aday adayı olan iş adamı Orhan Gedik ise yaptığı konuşmada 1986 yılından bu yana Körfez ilçede ikamet etmekteyim. İnşaat sektöründe faaliyet göstermekteyim. Geçte olsa siyasete Ak Parti'den sürdürmeye karar verdim. Karar vermemde en büyük etken, sayın Başbakan'ımızın dik duruşu, ve istikrarlı çalışmaları sonucu parti teşkilatına katıldım. İnşallah Ak Parti teşkilatının bayrağını daha yukarılara çekmek için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Partimin bir neferi gibi çalışacağım ve sizlerden de büyük destek bekliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından iş adamı Orhan Gedik, Körfez Belediye Meclis Üyesi aday adaylık başvuru dosyasını ilçe Başkanı Osman Badem'e teslim etti.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu