Kategoriler

Meydan

ÖĞRETMENE NE OLDU ?

Gölcük Değirmendere'de bulunan Konyalı Kasabı adlı iş yerinin önünde kanlar içinde yatan bir kişinin olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri kanlar içinde yatan kadın için sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri feci şekilde darp edilen ve yüzünün iki yanında da kesik izleri bulunan kadına olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı.

TIP FAKÜLTESİNE KALDIRILDI
Yaralı kadın daha sonra ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.  Yaralı kadın daha sonra daha iyi müdahale edile bilmesi için aynı ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yüzünde  kesik ve darp izleri bulunan yaralı kadının kafasında travması  geçirdiği öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan kadının durumun ciddi olduğun belirtildi. 
 
GÖLCÜK'TE ÖĞRETMEN
Öte yandan yapılan incelemede yaralı kadının Gölcük Donanma Mahallesi Donanma Caddesi'nde bulunan Barbaros İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan 40 yaşındaki Hanife Arslan olduğu öğrenildi. Aslen Adanalı olan Hanife Arslan'ın bekar olduğu belirtildi. Polis ekipleri kadın öğretmeni feci şekilde dövdükten sonra yol  kenarına atan ve kayıplara karışan şahıs veya şahısların peşine düştü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
417 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor