Kategoriler

Meydan

BAŞBAKAN HOCA'YI AÇIKLADI

2014 30 Mart ayındaki yerel seçimlere kısa bir süre kala Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bölge bölge belediye başkanlarını açıklamaya devam ediyor. Şimdiye kadar 47 ilin başkan adayını açıklayan Başbakan Erdoğan bu kez Marmara Bölgesi'ndeki büyükşehirleri ve diğer illerin adayını açıkladı. 7 büyükşehir olmak üzere toplam 21 ilin başkan adayının açıklandığı toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de yer aldı. Uzun zamandır beklenen toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yeniden aday olarak açıkladı.

OTOBÜS KALKTI
12 ilçe ve il teşkilatından toplantıya katılmak isteyen partililer için sabah saat 09.00'da Antikkapı Restaurant'tan otobüsler kaldırıldı. Otobüslerde partililer için kumanyalar dağıtıldı. Otobüsle gelen partililerin dışında; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve il başkanı Mahmut Civelek birlikte hareket etti. Başkanlarla birlikte milletvekillerinden Mehmet Ali Okur, 12 ilçenin belediye başkanları ve ilçe başkanları, il kadın kolları başkanı Oya Tunçel ve kadınlar, il gençlik kollarındaki gençler ve Büyükşehir Belediyesi'ndeki daire başkanları destek için hazır bulundu.
 
 
HAVAYA KALDIRILDI
Salona girmeden önce başkan Karaosmanoğlu, il başkanı Civelek ve bazı il yöneticileri ile Haliç'e karşı hatıra fotoğrafı çektirdi. Salona girerken gençlerin, ‘Ölümde, düğünde Kocaeli her zaman yerinde', ‘Kocaeli seninle gurur duyuyor', ‘Çalışınca oluyor' sloganlarıyla karşılanan başkan Karaosmanoğlu'nun keyfi oldukça yerindeydi. Bir anda ortamı coşkulandıran gençler başkan Karaosmanoğlu'nu kucaklayarak havaya kaldırdı. Gençlere teşekkür eden başkan Karaosmanoğlu'nu koridorda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe selamladı ve kısa süre sohbet etti.
 
 
KARAOSMANOĞLU AÇIKLANDI
Toplantı salonunda üst katta yer alan Kocaelili gençler, Başbakan Erdoğan'ın sözünü ‘Kocaeli seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla kesti. Slogana karşı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise “Biz de sizinle gurur duyuyoruz” diyerek teşekkür etti. İllerin sırası ile açıklanmasının ardından Başbakan Erdoğan;" Kocaeli'nin en önemli illerinden birisi olan Kocaeli'mizin aday İbrahim Karaosmanoğlu'dur" dedi.




Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Tebrik Ziyaretleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Vali Yardımcıları Bu Hafta 30 Haneyle Hemhal Oldular
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Efe Hakkında Disiplin Soruşturması Başlatıldı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Turnuvası Düzenledi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Bıyık, Gebze Belediyeler Birliği Başkanı Oldu
GÜNDEM
42 Kez Görüntülendi.
Yarımcalılar, Bu Kez Söğüt’e Gitti
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Derince’de Temizlik Seferberliği
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ‘’DAHA GÜZEL BİR KOCAELİ İÇİN YENİDEN YOLA ÇIKTIK’’
GÜNDEM
64 Kez Görüntülendi.
Yarımcalılardan Muhtar Ziyaretleri