Kategoriler

Meydan

Emeklilerden Başkan Karosmanoğlu’na teşekkür

Yuvam Emekli Evi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu burada vatandaşlarla bir araya geldi.

 Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu İzmit Belediyesi tarafından yapılan Yuvam Emekli Evi’ni ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, il kadın kolları yöneticisi Hülya Bayraktar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleştirilen programa ilgi büyük oldu. Vatandaşlar geçmiş dönemde yaşanan sel felaketlerinde yaşadıkları sıkıntıları, sonrasında belediyenin dereyi ıslah etmesiyle rahatladıklarını söyleyerek, “Hizmetlerinizden Allah razı olsun” dediKonuklarına ikramlarda bulunan emekli evi sakinleri Başkan Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden çok memnun kaldıklarını söyledi. Programda, Başkan Korkmaz ve Demirtaş da vatandaşlarla yakından ilgilendi.

 

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdiği programda aynı zamanda vatandaşların hizmetleri konusunda tebrikleriyle karşılandı. Vatandaşlar Karaosmanoğlu’na belediye hizmetlerinden çok memnun kaldıklarını söyleyerek, taleplerini dile getirdi. Özellikle bölgede bir dönem yaşanan sel felaketini hatırlatan vatandaşlar, AK Parti belediyesinin iktidara gelmesi ve bölgede bulunan derenin ıslah edilmesiyle büyük rahatlık yaşadıklarını ifade ederek, “Sizden Allah razı olsun” dedi.

 

‘PROJELERDEN MEMNUNUZ’

Başkan Karaosmanoğlu, tek dertlerinin halka hizmet etmek olduğunu vurgulayarak, “Emekli evlerimiz çok güzel. Halkımızın burada zaman geçiriyor olması, boş zamanlarını değerlendiriyor olması gerçekten faydalı olduğunun bir göstergesi. Yuvam bölgesinde bir çok çalışmamız oldu. Çevrede de güzel çalışmalar yaptık” dedi. Öte yandan emekli evi sakinleri, burada yapılan faaliyetler sayesinde boş zamanlarını güzel bir şekilde değerlendirdiklerini ifade ederek, “Kendimizi burada işe yarar hissediyoruz” dedi. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin gezelim görelim projesini de beğendiklerini söyledi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Yarar, Erdemiş’i de Kutladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Engelli Ailelerine Konuk Oldu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Müzik Dolu Bir Akşam
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Engellilerin Yüzünü Güldürdüler
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Bahar Şenliğinde Engeller Aşıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’e Genel Merkez Ziyareti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hürriyet: "Umudun ve Mücadelenin Işığında Nice 19 Mayıslara! "
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Ve KTO’dan, Üniversiteliler İçin ‘Kariyer Günleri’ Başlıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer: “19 Mayıs Tam Bağımsız Devlet Kurma Kararının İlk Adımıdır”