Kategoriler

Meydan

Başar: “Ne köyüz, ne ilçe”

CHP Körfez Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Reşat Başar, ev toplantıları ile projelerini anlatmaya devam ederken, diğer taraftan da partinin önde gelen isimlerinin tecrübelerinden yararlanmak için temaslarda bulunuyor. Prof. Başar, Mimar Sinan Mahallesinde yapılan toplantıda ekibiyle birlikte çalışmaları masaya yatırdı.

 CHP Körfez Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Reşat Başar, ev toplantıları ile projelerini anlatmaya devam ederken, diğer taraftan da partinin önde gelen isimlerinin tecrübelerinden yararlanmak için temaslarda bulunuyor. Prof. Başar, Mimar Sinan Mahallesinde yapılan toplantıda ekibiyle birlikte çalışmaları masaya yatırdı. CHP Belediye Başkan aday adayı olan Serap Baykurt ile çok sayıda partinin önde gelen ismi de bu toplantıda hazır bulundu.

“DÖNÜŞÜME İHTİYAÇ VAR”

Reşat Başar, Körfez’in Kocaeli’nin en dağınık, en mağdur ve hizmet yoksunu bölgesi olduğunu belirtti. Başar, “Her mahallede bir başka sorun yaşanıyor. Görüştüğümüz her vatandaş, yaşadığı bölgeden ve hizmetlerden memnun değil. Körfez adı ilçe ama sönük, diğer ilçelerin gölgesinde kalmış durumda. Ne köy ne kent. Körfez’in baştan sona, yeni ve etkili projelerle ayağa kaldırılması gerekiyor. Bu iş sadece alt yapı ve göstermelik bazı işlerle olmaz. Kentin hem yönetim hem de kentin komple dönüşüme ihtiyacı var” diye konuştu.

Serap Baykurt da toplantıda, CHP’nin projelerine Körfez’in ihtiyacı olduğunu vurguladı,“Biz her göreve hazırız. Sadece destek vermek değil, bir aday gibi çalışıp Körfez’de halkın idaresini kuracağız.”dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
130 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor