Kategoriler

Meydan

Sandık Kurulu Başkanı öğretmen olsun

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, belediye başkan adayları ve ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantıda, , 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde sandık kurulu başkanı olarak öğretmenlerin görevlendirilmesini, belediye çalışanların tarafsız olamadıklarını ifade etti

 

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, 12 ilçe belediye başkan adayını belirledikten sonra il binasında 12 ilçe başkanı ve belediye başkan adaylarıyla toplantı yaptı. Seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda il başkanı Yalçın Kuşkan açıklama yaptı. 2009 yılındaki yerel seçimlerde oyların sayımına şaibe düşmesinden ders alan CHP 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde önemli bir uyarıda bulundu.

ÖĞRETMENLER GÖREV ALSIN
Seçimde sandıklarda görev alan sandık kurulu başkanlarının eskiden olduğu gibi öğretmenlerden yapılmasını isteyen başkan Yalçın Kuşkan, “seçimlerde sandık kurulu başkanı olacak kişiler valilik ve kaymakamlıklarca belirlenecek. Biz sandık kurulu başkanlarının belediye çalışanlarının değil öğretmenlerden yapılması taraftarıyız” açıklamasında bulundu.

TARAFSIZ OLAMIYORLAR
Belediye çalışanlarının seçimlerde yanlı davrandığına dikkat çeken başkan Kuşkan, “Daha önce Türkiye’de olduğu gibi sayın öğretmenlerimizin sandık kurulu başkanlığında görev yapmasını istiyoruz. Son seçimlerde tanık olduk. Belediyelerde görev yapanlar, yanlı olduğunu düşündüğümüz kişiler sandık kurullarında görevlendiriliyor. Bunun için gerekirse hukuk savaşı veririz. Yetkililerin bu konuya dikkat etmesini rica ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
138 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi