Kategoriler

Meydan

SÖNMEZ: ARSLANBEY ARSLANLAR GİBİ OLACAK

CHP Kartepe Belediye başkan Adayı Yaşar Sönmez, Arslanbey’de bir gecede iki kahvede vatandaşlarla buluştu.

 

CHP Kartepe Belediye başkan Adayı Yaşar Sönmez, Arslanbey’de bir gecede iki kahvede vatandaşlarla buluştu.  Meclis üyesi aday adaylarından Salim Aktaş ve Zekeriya Topal’ın organize ettiği kahve buluşmasında Sönmez’e vatandaşlar oldukça ilgi gösterirken, Sönmez’de hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu. Sönmez’in vatandaş buluşmasına eski ilçe Başkanı Bülent Sarı da eşlik etti.

İlki  Arslanbey Ortamahalle’de vatandaşlarla buluşan Sönmez, ikinci olarak Karatepe mahallesi Karatepe kahvesinde buluşma gerçekleştirdi.

Sönmez, kahvelerde yaptığı konuşmada, “bu gölgenin sorunlarını en bilen sizlersiniz, burada yaşayanlardır. Her mahallede vatandaşlarımızı dinledik.  Bizim de  yakından tanıdığımız bu bölgenin sokak sokak haritasını, ihtiyaçlarını ve hizmet alanlarını çıkardık. Tüm beldelerin hem iç sıkıntılarını çözmek hem de  hedefimiz olan büyük ve turizm kenti Kartepe kentine entegre etmek gerekiyor. İktidara geldiğimizde, Arslanbey adına yakışırız bir güzelliğe kavuşacak.”dedi.

Sönmez, Kartepe bazında yapacağı çalışmalar ile Arslanbey’e ilişkin  vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Tarçın Kafe Açılış İçin Gün Sayıyor
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Hemşeri Dernekleri Turnuvasının Şampiyonu: Kocaeli Erzurumlular Derneği
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfezliler En İyi Dereceleri Yüzerek Şampiyon Oldular
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in Gözü ve Kulağı Sahada  
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Kadir Miraç Göker Futbol Turnuvası, Körfez’de Başladı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Darıca Millet Bahçesi’nde Temizlik Seferberliği
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“Kur’an-I Kerim’in Rehberliğine Muhtacız”
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyesi’nden Çocuklara Çevre Bilinci Eğitimi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
MHP Kocaeli Sokağa İniyor! “Derdin Derdimiz, Türkiye Hepimizin”
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Yaşadığı Acıyı Şiire Dönüştürdü, Duygularını Dizelere Nakşetti