Kategoriler

Meydan

Tanıtım Medya Sıkı Çalışıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve İl Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Öztürk ve beraberindekiler, Gölcük İlçe yönetim kurulu üyesi ve Tanıtım Medya Başkanı Osman Özdemir’i ziyaret etti.

 AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve İl Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Öztürk ve beraberindekiler, Gölcük İlçe yönetim kurulu üyesi ve  Tanıtım Medya Başkanı Osman Özdemir’i ziyaret etti.

 

2014 yerel seçimlerine hazırlanan AK Parti Teşkilatları, ilçeler arasındaki koordinasyonu her alanda olduğu gibi Tanıtım ve Medya biriminde de sürdürüyor. Bu anlamda, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve İl Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Öztürk ve beraberindekiler, Gölcük İlçe yönetim kurulu üyesi ve Tanıtım Medya Başkanı Osman Özdemir’i ziyaret etti. Ziyarete İl Tanıtım Medyadan Gözde Tilki, Yusuf Aydın, İlçe Kadın Kolları Medya Tanıtım Sorumlusu Selin Başay ve İlçe Gençlik Kolları Tanıtım Medya Sorumlusu Yalçın Uzuner hazır bulundular. Toplantıda, Medya Tanıtım Başkanlıklarının çalışmaları masaya yatırılarak, fikir teatisinde bulunuldu. İl Medya Tanıtım Başkanı Öztürk, başta Özdemir olmak üzere, Başay ve Uzuner’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İlçe Tanıtım Medya Başkanı Özdemir’de, Öztürk’ün ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor