Kategoriler

Meydan

TARHAN VE BAŞAR KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ve Körfez belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar, Körfez’in çok sayıda köyünü ziyaret ederek, köylülerden destek istediler.

 CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ve Körfez belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar,  Körfez’in çok sayıda köyünü ziyaret ederek, köylülerden destek istediler.

Tarhan ve Başar, Belen, Sipahiler (Ispala), Karayakuplu, Kalburcu, Naip, Şemsettin ve Sevindik Köylerini ziyaret etti.  Demokrat Parti eski Körfez Belediye Başkan adayı Fevzi Canbaz, CHP İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, Reşat hocanın eşi Doç. Dr. Safiye Başar, Meclis Üyeleri ve Meclis Aday Adayları da eşlik etti.

Köy halkı, sefalet içinde yaşamımızı sürdürmeye çalıştıklarını, su parası nedeniyle hayvan bakamadıklarını, sebze yetiştiremediklerini ve  evlerine ulaşımda zorlandıklarını anlatarak şikayette bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Tahsin Tarhan yaptığı konuşmada,  “Dünyanın hiçbir yerinde tarım arazisinden su parası alındığı görülmemiştir. Köylü bizim baş tacımızdır. İktidar olduğumuzda gereken tüm desteği sağlayacağının sözünü veriyoruz. Yeterki köylerimizi kültürümüzü yaşatalım tohum, fidan, gübre ve su parası almamak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Prof. Dr. Reşat Başar ise, “biz sizin sorunlarını bilerek geldik. Siyasete girip sorunlarınızı öğrenmedik. Siyasete bu sorunlar artık olmasın diye girdik, nutuk atmaya değil sizi dinlemeye geldik. Halkın refahı ve eşitliği için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gördüğüm en büyük sorun ise her yerde ulaşım ve ben söz veriyorum hep birlikte önce ulaşım sorununu çözeceğiz” şeklinde konuştu.

.  Demokrat Parti eski Körfez Belediye Başkan adayı Fevzi Canbaz da”Reşat Hoca da bir köy çocuğudur, "tarladan tapandan" anlar”diyerek destek istedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Tebrik Ziyaretleri