Kategoriler

Meydan

İsmail Baran “ Hedefimiz yüzde 60 oy“

AK Parti Genel Merkezi tarafından Körfez Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen İsmail Baran, hedeflerinin yüzde 60 oy oranına ulaşmak olduğunu söyledi.

 AK Parti Körfez 'de Toplam 11 aday adayının başvuruda bulunduğu Körfez’de genel merkez yönetimi, SP’nin 2004 adayı olan İsmail Baran ile yola çıkma kararı aldı.

İsmail Baran, isminin açıklanmasının ardından ilçe binasına gelerek partililerle buluştu. Tebrikleri kabul eden Baran, yaptığı kısa açıklamada iddialı mesajlar verdi. Aydın’ı kutlayan ilçe başkan yardımcısı Şaban Aydın, “Baran ile birlik ve beraberlik içinde yürüyeceklerini söyledi.

HEDEFİMİZ YÜZDE 60

Yaklaşık 3 ay gece gündüz çalışmalar yaptıklarını belirten Baran, “Mahalle mahalle, kapı kapı dolaşıp davamızı ve kendimizi anlattık” dedi. “Başbakanımıza bizi seçtiği için teşekkür ediyorum” diyen Baran, “Hedefimiz oylarımızı yüzde 60’ın üzerine çıkarmaktır. Bayrağı daha ileri taşıyacağız. Adaylığım partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

Aday adaylık sürecine de değinen AK Parti Körfez Belediye Başkan adayı İsmail Baran, " Ben baştan beri inanıyordum. Sayın Başbakanımızın teveccühü bizden yana oldu. Körfez ilçemiz için güzel şeyler olacak inşallah. Her şey güzel oldu. 11 aday adayımız gece gündüz çalıştı. Hepimizin gayesi partimizi daha yukarılara çıkarmak. Ama bize nasip oldu. Bizde hemen çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayıp Körfez Belediyesi'ni kazanıp, hizmetlerimize devam etmek. Aday adayı arkadaşlarımızada teşekkür ederim"

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER