Kategoriler

Meydan

KARTEPE EMITT'TE TANITILIYOR

İstanbul Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (Emitt) yer alan Kartepe standı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu

 İstanbul Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (Emitt) yer alan Kartepe standı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Kış ve doğa turizmi ile iki farklı noktada yer alan Kartepe İlçesi'nin güzelliklerinin tanıtıldığı stantları ilk günden yoğun ilgi görmeye başladı.

 

Karabük Valisi, İzzettin Küçük Tüyap’ta 18.’si düzenlenen Emitt Turizm Fuarı’nda Kartepe standını ziyaret etti. Kartepe Belediyesi dünyanın 5. büyük turizm fuarları arasında gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (Emitt) geniş bir alanda kurulan 8a salonun da 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Eşsiz güzellikleri kar kayağı, su kayağı ve çeşitli aktiviteler ile ayrı bir önem teşkil eden Kartepe, içinde barındırdığı tüm güzellikleri anlatmanın en güzel yollarından biri olan bu tür fuar etkinliklerine her fırsatta katılmaya önem veriyor.

 

Fuardan yerli ve yabancı ziyaretçilerin, tur operatörleri aracılığıyla geri dönüşler yaparak ilçenin ve bölgenin kalkınmasında önemli bir kazanç kapısı olacağı konusunda 4 gün boyunca önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda çalışmalar yapılmakta.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER