Kategoriler

Meydan

Kartepe Suadiye Köprülü Kavşağı trafiğe açıldı

Büyükşehir tarafından yapımı tamamlanan Kartepe Suadiye Köprülü Kavşağı trafiğe açıldı

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kartepe’de yapımını tamamladığı Suadiye Köprülü Kavşağı ve Bağlantı Yolu trafiğe açıldı. Suadiye ve bölgesindeki sanayi kuruluşlarının ağır tonajlı araçlarının güvenli ulaşımını sağlamak ve gelişen Kartepe turizmine katkı sunmak amacıyla yapılan yolun trafiğe açılışında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Yol medeniyettir’’ dedi.

 

1,5 YILDA TAMAMLANDI

Kartepe ilçesinde 1,5 yıl gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan Suadiye Köprülü Kavşağı ve Bağlantı Yolu trafiğe açıldı. Açılışta AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve kalabalık bir grup hazır bulundu.

 

YILDIRIM: KOCAELİ ÖVGÜYE DEĞER

Kocaeli’ni televizyonlarda gıptayla izlediklerini, bugün ise Kocaeli’ni ziyaretiyle övgüye değer bir şehir olduğunu memnuniyetle gördüğünü söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, köprülü kavşağın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Köprülü kavşağın trafiğe açılışında söz alan Başkan Karaosmanoğlu, bir yandan ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının da devam ettiği bilgisini verdi.

 

YOL MEDENİYETTİR

‘’Yol medeniyettir’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, tamamlanan çalışmayla Kartepe’ye çok önemli bir hizmeti daha kazandırdıklarını ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu, Kartepe’ye yapılacak kent merkezinin planlamasının da yapıldığını vurguladı. Kartepe Belediye Başkanı Karabalık da, ilçeye bu hizmeti kazandıran Başkan Karaosmanoğlu ile emeği geçenlere teşekkür etti.

 

MALİYETİ 9 MİLYON 784 BİN TL

Geçmişte can ve mal kayıplarının yaşandığı Kartepe’nin Suadiye mevkiindeki köprülü kavşak, 1,5 yıl gibi kısa bir zamanda tamamlandı. Projenin tamamı Suadiye-Sapanca yolu bağlantı köprüsü, Suadiye-TEM ve Demiryolu geçiş köprüsü, Suadiye Dere Köprüsü ve Çepni Caddesi bölümlerinden oluşuyor. Toplam maliyeti 9 milyon 784 bin TL’yi bulan proje ile sanayi ve turizmin ağırlıklı olduğu bölgede ulaşımın güvenli bir şekilde yapılması sağlandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZLİ GENÇ ESNAF HÜSEYİN KARASAKAL VEFAT ETTİ
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI