Kategoriler

Meydan

CİVELEK OLAYA EL KOYDU

Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı'na İl başkanı Mahmut Civelek'in adını vererek iş almaya çalıştığı iddia edilen bazı isimlere Civelek'ten tokat gibi cevap;" İşler ihale usulü yapılacak, Körfez'in işini Körfez esnafı yapacak..."

Ak Parti Körfez Belediye başkanı İsmail  Baran için İlçede giydirilecek 10 adet binanın branda baskı işlerini İlçedeki esnaf yapmayı beklerken bazı kişiler İl Başkanı Mahmut Civelek'in adını kullanaraktan işleri İlçe dışındaki birtakım kimselere yönlendirmeye çalışmışlardı.

 Olayın kamuoyuna yansımasından sonra olaydan bilgisi olan Mahmut Civelek, devreye girerek işlerin Körfez'de bu işleri yapan esnaftan teklif alınarak yapılacağını, er zaman olduğu gibi  bundan sonrada İlçe esnafının korunacağını bildirdi.


 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
KOÜ Hereke Asım Kocabıyık Myo’da Mezuniyet Coşkusu Yaşandı
GÜNDEM
Mahallelerde Geleneksel Çocuk Şenlikleri Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor
GÜNDEM
Kocaeli’de 2. Balkan Halk Oyunları Rüzgârı Esti
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Kaçak Yapıya Geçit Yok
GÜNDEM
Vali Aktaş, Gebze'de Yatırımları Yerinde İnceledi
GÜNDEM
Kocaeli’de Hafta Sonu Enduro Fırtınası Esecek
GÜNDEM
 Karpuz Tadım Etkinliğine VatandaşlardanYoğun İlgi
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Vali İlhami Aktaş, GAMER Heyetini Kabul Etti
GÜNDEM
İzmit Tren Garı’ndaki Asansör Hizmete Alındı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyesi’nin Sünnet Şöleni İçin Kayıtlar Başladı