Kategoriler

Meydan

DOĞAN: YAHYAKAPTAN’DAN YÜZDE 50 OY BEKLİYORUM

Haftanın en az iki gününü mahalle inceleme gezilerine ayıran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, son olarak Yahyakaptan Mahallesi’nde incelemelerde bulundu

 Haftanın en az iki gününü mahalle inceleme gezilerine ayıran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, son olarak Yahyakaptan Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Mahallenin tüm cadde ve sokaklarını dolaşarak mevcut durum hakkında bilgi alan ve çalışmaları inceleyen Başkan Doğan’a İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve birim amirleri eşlik etti. Vatandaşlarla sık sık sohbet eden ve görüşlerini alan Başkan Doğan Yahya Kaptan’dan yüzde  50 oy beklediğini ifade etti.

 

HİZMET ETMEKTEN YORULMAM

 

Vatandaşların ilgisi ile karşılaşan ve tüm sorulara büyük bir samimiyetle yanıt veren Başkan Doğan vatandaşların bu tempoya nasıl dayanıyorsunuz sorusunu da samimiyetle yanıtladı. “ İzmit’e çok sayıda hizmet etmekten gurur duyuyorum. Bu kente bu ülkeye hizmet etmek beni yormaz, hizmet etmekten yorulmam” dedi.

 

Yahya Kaptanlılar kendilerini unutanları SANDIKTA cezalandıracak

 

Yıllardır unutulan ve arka bahçe olarak görülen Yahya Kaptan’a büyük hizmetler yaptıklarını ve bu sayede bölgenin gelişim ve değişimini sağladıklarını ifade eden Başkan Doğan “ klasik belediyecilik anlayışının dışına çıkarak sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet ettik. Emekli evi, mahalle konağı, kültürel etkinlikler, dekoratif aydınlatmalar, çevre düzenlemeleri, Kınalı Asker Parkı ve Yahya Kaptan Anıtı ile mahallemiz bambaşka bir yer oldu. Köprülü kavşağımız Yahya Kaptan’ı rahatlattı. Kapalı Pazar için çalışmalarımız devam ediyor. Yahya Kaptanlılar kendilerini unutanları cezalandıracak, kendileri için çalışanlara ödüllendirecek” diyerek mahallede %50 oy beklediğini ifade etti.

 

MAHALLELİ HİZMETTEN VE DOĞAN’DAN MEMNUN

 

Başkan Doğan’ı sık sık mahallelerinde görmekten memnun olduklarını belirten vatandaşlar hizmetleri için Doğan’a teşekkür ettiler. “Bizler Yahyakaptan sakinleri olarak mahallemizde yapılan hizmetlerin ve değişimin farkındayız. Bizlere yıllardır hizmette sıkıntı yaşatıp, bir yağmur yağdığında mahallemizi sular altında kalarak sanki sel olmuş gibi yaşamaya mahkum ettiler. Ama bu değişti.  5 yılda yapılan hizmetlerle Avrupa şehrine yakışır hizmetler üreten İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan’a ve ekibine teşekkür ediyoruz. Yapılan hizmetlerin ve projelerin ödülünü de sandıkta göstereceğiz” dediler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Körfez Belediyesi’nde Hizmet İçi Eğitimler Sürüyor
GÜNDEM
KOÜ Hereke Asım Kocabıyık Myo’da Mezuniyet Coşkusu Yaşandı
GÜNDEM
Mahallelerde Geleneksel Çocuk Şenlikleri Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor
GÜNDEM
Kocaeli’de 2. Balkan Halk Oyunları Rüzgârı Esti
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Kaçak Yapıya Geçit Yok
GÜNDEM
Vali Aktaş, Gebze'de Yatırımları Yerinde İnceledi
GÜNDEM
Kocaeli’de Hafta Sonu Enduro Fırtınası Esecek
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
 Karpuz Tadım Etkinliğine VatandaşlardanYoğun İlgi
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Vali İlhami Aktaş, GAMER Heyetini Kabul Etti
GÜNDEM
İzmit Tren Garı’ndaki Asansör Hizmete Alındı