Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ ŞOFÖRLER ODASI’NDA KONGRE

İki dönem başkanlık yapan İsmail Kahrıman yeniden aday Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri, yeni başkanlarını belirlemek için sandığa gitmeye hazırlanıyorlar. Seçimde, mevcut Başkan Ali Karadeniz ile daha önce iki dönem başkanlık yapan İsmail Kahrıman mücadele edecekler.

 Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri, yeni başkanlarını belirlemek için sandığa gitmeye hazırlanıyorlar. Seçimde, mevcut Başkan Ali Karadeniz ile daha önce iki dönem başkanlık yapan İsmail Kahrıman mücadele edecekler.

Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri 9 Şubat Pazar günü Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde yapılacak. Saat 09.00 ‘da başlayacak olan seçimler 17.00’de sona erecek ve 580 kayıtlı üye sandığa gidecek.  Yapılacak olan seçimde mevcut oda başkanı Ali Karadeniz ile eski oda başkanı İsmail Kahrıman’ın listeleri çekişecek.

İsmail Kahrıman

Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası eski Başkanı olan İsmail Kahrıman, 2001-2010 yılları arasında 9 yıl bu görevi iki dönem yaptı. Kışın sert olduğu bir dönemde, üyelerin köylerden inememesi nedeniyle 7 oyla seçimi kaybeden İsmail Kahrıman, yarım kalan çalılşmaları tamamlamak ve adaya hizmet binası kazandırmak için aday olduğunu belirterek, ‘’KTO’nun yanında arsamız var. Buraya ,odamızın hizmet binasını yaptıracağım. Bu mesleğin içinde olmayan şoför esnafının sorunlarını bilmez. Ben halen daha direksiyon başında nakliyatçılık yapıyorum. İlk olarak odamızın binasını yapıp, daha sonra da üyelerimizin sorunlarıyla ilgili çalışmalara kaldığımız yerden devam edeceğiz’’ dedi.

İsmail Kahrıman 1958 Bayburt doğumlu, evli ve 4 çocuk babası, 37 yıldır direksiyon başında çalışıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu