Kategoriler

Meydan

Köşker Issıkgöl ve Bağdat’ı turladı

Bağdat Caddesi, Akse Sapağı, Issıkgöl Caddesi’nde esnaf ve dernek ziyaretleri gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’mizi daha yaşanabilir şehir haline birlikte dönüştüreceğiz Allah’ın izniyle” şeklinde konuştu.

  

ESNAFI TEK TEK GEZDİ

Gebze Belediye Başkanı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. SKM çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Bağdat Caddesi, Akse Sapağı ve Isıkgöl Caddesi’nde esnaf ve dernek ziyaretleri gerçekleştirdi. “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar aynı heyecan ve şevkle kentimize hizmet ettik, etmeye devam ediyoruz” diyen Başkan Köşker, “Değerli hemşerilerimizin teveccühü, desteği; Büyükşehir Belediyemizle uyumlu çalışmalarla kentimizde değişimi başlattık. Önemli aşamalar kaydedilen şehrimiz hızla çehre değiştiriyor. Yeni proje ve yatırımlarla önümüzdeki dönemde de kentimize hizmet edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

BİRLİKTE İMZA ATIYORUZ

Esnafları tek tek dolaşan ve hayırlı işler dileyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi veren Başkan Köşker, vatandaşların sorunlarını dinledi. Issıkgöl Caddesi üzerinde bulunan Tokat Turhallılar Derneği’ne akşam çayına konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,  “Gebze’mize hizmetleri birlikte kazandırdık. Şehrimizi yaşamaktan keyif alına bir kent haline getirmek için ele ele gönüle gönüle çalıştık. Gebze’mizi daha yaşanabilir şehir haline birlikte dönüştüreceğiz Allah’ın izniyle” şeklinde konuştu.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
138 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi