Kategoriler

Meydan

AK Partili Demirtaş: Gezmek için gezmiyoruz

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Gezmek için gezmiyoruz. Vatandaşlarımıza çalışmalarımızı anlatıyoruz ve taleplerini dinliyoruz” dedi.

 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yardımcıları yeni açılan Açelya Güzellik Salonu sahibi Açelya Baş Durmuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, İlçe Kadın Kolları Başka Yardımcıları, Birsen Katırcıoğlu, Zehra Aynacı ve Saadet Ergin hazır bulundu. oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Başkan Demirtaş, çalışmalarında başarılar diledi. Demirtaş ayrıca, AK Parti hükümeti ile birlikte kadınların üretim ve istihdam oranlarının arttığını söyledi.

 

ZABITAN HİZMETLERDEN MEMNUN

Gerçekleştirilen ziyaret için konuklarına teşekkür eden Açelya Baş Durmuş, kendi mahallesi olan Zabıtan’da yapılan çalışmaları çok beğendiklerini söyleyerek, “İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından yapılan çalışmaları çok başarılı buluyoruz. Zabıtan Mahallesi sakinlerinin birçoğu da Nevzat Beyin çalışmalarını çok beğeniyor. Başkanımızın sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar çok güzel” ifadelerini kullandı. Baş Durmuş ayrıca AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından yürütülen çalışmaları da başarıyla takip ettiklerini söyledi.

 

‘BAŞKANIMIZ BİZİM İÇİN ŞANS’

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları olarak çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Aysel Demirtaş da, projeleriyle çalmadık kapı bırakmama hedefinde olduklarını söyledi.  Devletin yardımıyla hanımların iş yeri açmasının çok yararlı bir şey olduğunu söyleyen Demirtaş, İzmit Belediyesi tarafından başlatın Mikro Kredi uygulamasının ve İZMEK kurslarının kadınları üretime teşvik etmesi konusunda çok başarılı olduğunu söyledi. Demirtaş, “Çok şanslıyız belediye başkanımız çok çalışıyor. Biz onun yoğun çalışma temposuna yetişemiyoruz” dedi.

 

KADIKÖY MAHALLESİ’NE TEŞEKKÜR

Çat kapı programları kapsamında son olarak Kadıköy Mahallesi’nde yaptıkları ziyaretlere işaret eden Başkan Aysel Demirtaş, Kadıköy Mahallesi’nde belediye hizmetlerini anlattıklarını ve vatandaşların taleplerini dinlediklerini söyledi. Demirtaş, “Çok çalışıyoruz. Gezmek için gezmiyoruz. Kapılarda iyi karşılanıyoruz. Kadıköy’de çok olumlu tepkiler aldık. Güzel karşılandık. Kadıköy sakinlerine de bizlere gösterdikleri misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu