Kategoriler

Meydan

23 Nisan Çocuk Şenliği’nin hazırlıkları sürüyor

Büyükşehir’in 41 ülkeden bin çocuğun katılımıyla yapılacak 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği ve Eğlence Fuarı’nın hazırlıkları devam ediyor

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği ve Eğlence Fuarı’nın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Raşit Fidan, bu yıl da 41 ülkeden bin çocuğun katılacağı şenlik ve eğlence fuarı kapsamında bilgilendirme yapmak amacıyla okul yöneticileriyle Antikkapı Restaurant’ta bir araya geldi.

 

AİLELER MİSAFİR EDECEK

41 ülkeden şenliğe gelen dünya çocukları, ülkemizin ve şehrimizin, kültürümüzün tanıtılması, Kocaeli’ndeki çocuklarla kaynaşmaları, kalıcı dostluklar oluşturmaları amacıyla aileler tarafından misafir ediliyor. Daire Başkanı Fidan, dünya çocuklarını evlerinde misafir edecek öğrencilerin okul müdürleri ve yöneticileriyle bir araya gelerek, şenlik ve eğlence fuarıyla ilgili bilgi aktardı.

 

KORTEJ İLE BAŞLAYACAK

23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği ve Eğlence Fuarı’nın 22 Nisan tarihinde yapılacak kortej yürüyüşüyle başlayacağını ifade eden Fidan, bu yıl şenliğinin ana temasının Barış Manço olarak belirlendiğini vurguladı. Dünya çocuklarının yanı sıra Kocaeli’den ve çevre illerden fuara katılacak çocuklar ve ailelerini bu yıl yine birbirinden renkli programların beklediğini dile getiren Daire Başkanı Fidan, özellikle Barış Manço Çocuk Korosu Konseri, 41 ülkeden gelen misafir ülke çocuklarının gösterileri ve Keloğlan Konseri’nin beğeniyle izleneceğine inandığını ifade etti.

 

ŞENLİĞİN TEMASI BARIŞ MANÇO

Bugünün yetişkinlerine örnek olan Barış Manço’yu günümüz çocuklarının da tanımasını sağlamak amacıyla ilimizdeki ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Bence Barış Manço” isimli bir yetenek yarışması düzenlendiğini hatırlatan Fidan, canlı performans, kısa film ve kompozisyon dallarındaki yarışmada tüm birincilerin 2’şer kişilik Disneyland Gezisi kazandığını söyledi. Fidan, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği ve Eğlence Fuarı’nda tüm çocukları; tiyatro oyunları, balon şovlar, akrobasi gösterileri, Yetenek Sizsiniz Yarışması’nın finalistleri, müzikal oyunlar ve eğlenceli atölye çalışmalarının beklediğini de müjdeledi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
AK Parti’de Eğitimler Hız Kesmeden Devam Ediyor
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Sanat Yolculuğu Öncesi, Rehberlik Eğitimi
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kontrolden Çıkan Otomobil Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Her Sipariş Bir Fidan Oluyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Darıca’da Doğal Gaz Borusu Patladı, Mahalleyi Gaz Kokusu Sardı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Her Adımda Huzur, Her Köşede Dostluk
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Kaçak Tütün Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Selçuk İnan: "Çok İyi Ve Zor Bir Kamp Dönemi Geçirdik"
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Güvenli Ulaşım İçin Sahada
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Beyaz Kalpler’in Umudu, Masterchef Ana Kadroda